Vadhajtások

Szentmisén a muszlim odalépett a paphoz, le is szúrta – Videó csak nálunk

Vérfagyasztó jeleneteket láthattak a Sel+Lumiere TV streamszolgáltatás nézői: a Szent József Kápolna Bazilikaában tartott pénteki reggeli misén egy nagyobb késsel támadt a celebráló papra egy férfi – számolt be az esetről pénteki hírében a Catholic Herald nevű brit portál. – írja a Mandiner.hu

 

 

Szerencsére nem okozott súlyos sérüléseket a muszlim támadó, mert a rohadék kis szardarab még egy késeléses támadást sem volt képes lebonyolítani egy fegyvertelen pappal szemben (hála az égnek). Ráadásul a gyáva retek a második késszúrást követően megadta magát a biztonsági szolgálatnak.

Kinek öröm, kinek bánat, de a jövőben egyre gyakoribbak lesznek a muszlim- és keresztényellenes akciók, és minél gyakoribbak, annál nagyobb lesz a káosz. A christchurchi (Új-Zéland) támadás óta – amit muszlimok ellen követtek el – egyre több fenyegetés érkezik a keresztény civilizáció és annak képviselői felé.

A végkifejlet szerintünk nem lehet más, minthogy egyre inkább durvulni fog a helyzet, mivel minden reakció újabb reakciót vált ki, amely nemhogy enyhítené a két vallás közti konfliktust, inkább erősíti azt.

Írta: FR. – vadhajtások.hu