2024. május 04. - Flórián, Mónika
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

A HVG-s Para-Kovács szerint Magyarország a világ dögkútja

Újabb függetlenobjektív cikket közölt a HVG nevű provokátor portál. Mára úgy tűnik az a haladó szelleműség, ha valaki gyűlöli hazáját, ennek fényében nevezi Magyarországot a világ dögkútjának Para- Kovács Imre, az ellenzéki lap “jó tollú újságírója”,- tudósít a PestiSrácok.hu.

Az Európai Unióban alig vannak jó barátaink, néhány derék náci politikus és pár ex-KGST-kurva, akiknek szintén büdös az EU, és szintén szarnak az emberi jogokra

– adja meg az alaphangulatot az orbánisztáni rezsim gyűlölőinek a publicista a HVG legfrissebb számában.

Majd folytatja a sajnálkozást, miszerint Mészáros Lőrinc kisvasút után nagyvasutat is építhet, utalva ezzel a Budapest- Belgrád vonal kiépítésére. A publicista szerint ráadásul ennek a (szerinte) nyomorult országnak egyedül kell szembenéznie a Fidesz rezsimmel, hiszen senki sem akar Orbánnal barátkozni. Para- Kovács tehát láthatóan nem olvasta az elmúlt napok diplomáciai eseményeit.

Európai Unióban alig vannak jó barátaink, néhány derék náci politikus és pár ex-KGST-kurva, akiknek szintén büdös az EU, és szintén szarnak az emberi jogokra

– fogalmaz.
Az Európán kívüli világgal kapcsolatban megállapítja: “igazi nagyon jó barátaink persze az oroszok, de a kínaiak is nagyon jó barátaink, és remélem, Afrikában is vannak olyan országok, ahol tudják: az Európai Unió elleni harcban csak Magyarországra lehet számítani a térségben”.
Magyarország magára maradt, és ha a Föld isten kalapja, akkor Magyarország a dögkút rajta. Bokréta. Azt akartam mondani
– állapítja meg záró akkordként a publicista. A HVG-nek köszönhetően tehát megtudhattuk, nem csak egyes szocialista politikus tartja patkányoknak a Fidesz szavazóit, de a balliberális média az egész országot egy nagy büdös dögkútnak tartja.
 Forrás: Pestisrácok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató