2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Az egész liberális sajtó fasiszta világtalálkozónak állította be Orbán-Salvini találkozót(Troll)

A Hír TV Troll című műsorában M. Dobos Marianne az Orbán-Salvini találkozóval kapcsolatban cikkelemzéssel indított, amire Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese úgy reagált:"Az egész liberális sajtó fasiszta világtalálkozónak állította be ezt az egyeztetést, miközben azt nem veszik figyelembe, hogy Salvinit populistázzák, közben egy régi vágású uniós politikus, a szó nemes értelmében, aki még népszerű is Olaszországban és sokan szavaznak rá."Nem maradhatott ki a heti Trollban a munka ünnepe. Idén azonban egyik rendezvényen sem volt nagy tömeg.„Május elseje végre odakerült ahová való"– mondta erre Pindroch Tamás. A Figyelő főmunkatársa még annyit tett hozzá: olyan kevesen voltak, hogy szóra sem érdemes az egész. Boros Bánk Levente elmondta, hogy kedvenc programja a Jobbik majálison volt, ahol idén Stumpf András beszélgetett Puzsér Róberttel és Gyöngyösi Mártonnal. A Médianéző ügyvezetője szerint úgy öt évvel ezelőtt nehéz lett volna mindezt elképzelni. A Troll adásában az ellenzéki pártok ünnepi beszédeiből is bejátszottak egy-egy részletet. A látottak és hallottak meggyőzték Boros Bánk Leventét.„Engem arról győzött meg ez a május elseje, hogy annyi tehetséges ellenzéki politikus van, hogy a helyükben nem tudnék választani" még azt is hozzátette, hogy "olyan kínálat van ellenzéki oldalon jobbnál jobb politikusokból, hogy Orbán Viktor helyében félnék, lehet, hogy disszidálni fog május 13-án és menedékjogot fog kérni Amerikában, mert látta a május elsejei felhozatalt és azt mondta, Úristen, ez reménytelen."
Kis kitérő után az évszámok rengetegében eltévedt MSZP-s Kunhalmi Ágnes is terítéken volt. A politikus szerint 15 éves az Európai Unió. A helyes szám egyébként a 26 lett volna.
Az újabb apró tévedésre Pindroch Tamás úgy reagált: "Kunhalmi Ágnes hihetetlen komolysággal mondja a baromságokat, szeme nem rebben".Míg Boros Bánk Levente szerint mindenki rosszindulatú, ez biztos egy 2008-as videó volt, csak most került elő.Teljes adás:   Forrás: Hír TV
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató