2023. október 01. - Malvin
EUR : 391.25
USD : 368.76
Időjárás ikon22°12°

Videó(16+) Így veri szét egy magyar srác fejét a cigány egy dohányboltban

A videón látható, hogy egy férfi két embert támad meg az egyik törökszentmiklósi trafikban, az egyikük olyan sorozatot kap, hogy fel sem tud állni. Az ámokfutó férfinak nem ez volt az első ilyen akciója, korábban egy embert úgy megvert az utcán, hogy több helyen eltört az arca és az orra – írja a Bors. 
A dohánybolt kamerái rögzítették, ahogy egy férfi bemegy az üzletbe, és minden előzmény nélkül hátulról leüt egy éppen ott vásároló férfit, aki összeesik. Ezek után odamegy egy másik, ülő férfihoz, és elkezdi ütni. Áldozata próbál védekezni, de a támadó úgy megsorozza, hogy leesik a székről, és nem is tud felkelni.Mielőtt berontott, már a dohányboltnál hőzöngött– mesélte a videót internetre feltöltő férfi a Borsnak. Miután a támadó „végzett” a dohányboltban, a szomszéd üzletbe is át akart menni, de annak bezárták az ajtaját, úgyhogy csak az ajtót rugdosta meg. Ekkor érkeztek meg a rendőrök.
„Úgy tudom, a bántalmazottak nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek, a pultos hölgyet pedig vélhetően csak az mentette meg, hogy kettejük között ott volt a pult. A videóval senkit nem akartam provokálni, de ilyennek nem lenne szabad megtörténnie. De ha már mégis, igenis tudniuk kell az embereknek, ki volt az elkövető, mert ez egy komoly testi erejű fiatalember brutális, helytelen cselekedete volt– mondta a férfi.  

Jobb oldalon az a cigány, aki elkövette ezt a bátor tettet

 Forrás: Origo
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató