2023. október 01. - Malvin
EUR : 391.25
USD : 368.76
Időjárás ikon22°12°

A néppárti vezetők nem értik, hogy Orbán csak nyerhet (Troll adása)

Úgy tűnik, hogy senki nem tud mit kezdeni azzal, mi történik az Európai Néppárt és a Fidesz között. Ami biztos, hogy dörzsölik a tenyerüket a „haladók”, amiért új szintre lépett a magyar kormányzó párt és a pártcsalád konfliktusa.

A Hír TV-ben Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok főszerkesztő-helyettese rámutatott, a néppárti vezetők nem látják, hogy politikai csatározásból Orbán Viktor kormányfő nem kerülhet ki vesztesként. Troll Szarvas Szilveszterrel, Pindroch Tamással és Boros Bánk Leventével. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

                 
Pindroch Tamás felhívta rá a figyelmet, hogy elképesztő agyszülemények láttak napvilágot a Fidesz és a Néppárt közötti viszonyról, volt, aki arról értekezett, hogy Donald Trump amerikai elnök is dorgálásra hívta meg a magyar miniszterelnököt Washingtonba, miközben, „mint tudjuk: Trumpot Putyin irányítja”. Az újságíró szerint a baloldali újságok összeesküvés-elméletein egyszerűen csak elképedni lehet. A Fidesznek van egy nyílt politikája, mégpedig az, hogy bevándorlásellenes, a néppárt liberális pártjai, amelyek a passzátszelet fújják a néppárton belül, azok bevándorláspártiak.
Ez ilyen egyszerű: konfliktus van a Néppárton belül és látható, hogy a Fidesz irányokat keres
– tette hozzá a Figyelő főmunkatársa.Szarvas Szilveszter szerint a jelenlegi néppárti vezetők azt nem veszik észre, hogy ők veszítenek azzal, ha a Fidesz nem lesz a néppárt tagja, nem pedig az Orbán Viktor vezette párt lesz ennek a konfliktusnak a vesztese. A PestiScrácok főszerkesztő-helyettese kiemelte,
Orbán Viktor bárhogy is dönt, nyertesen fog kikerülni ebből a csatából. Vagy a néppárt tagja marad, mert sikerül megreformálni a néppártot, vagy visszatár az eredeti útra, akkor azért, ha kilép és lesz egy új jobboldali szövetség, akkor pedig azért – közölte.
Boros Bánk Levente érthetőnek nevezte, hogy a balliberális pártok és lapok szeretnének fogást találni valahogy Orbánon, de – elmondása szerint – senkinek semmi köze hozzá a Fideszen kívül, hogy a magyar kormánypárt, melyik pártcsalád tagja. Az elemző rámutatott, azt mindig elfelejtik, hogy nem a Fidesz, hanem a néppárt változott meg.
A jelenlegi néppártban semmi keresnivalója a Fidesznek
– fűzte hozzá Médianéző ügyvezetője.  Forrás: PestiSrácok.hu/HírTV
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató