2024. május 19. - Ivó, Milán
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon24°13°

Eltűnt, keressük!

A Fidesz kampánycsapatának közleménye:

"Keressük Bangóné Borbély Ildikót! A szocialista politikus 2019. április 29. óta nem adott magáról életjelet a virtuális térben és a közéleti kommunikáció egyéb területein sem. Nevezett szocialista április 26-án lepatkányozta a Fidesz szavazóit, néhány napig még lubickolt a hírnévben, de aztán teljesen elveszett a szemünk elől.

Bangóné kb. 170 centi magas, szőkés barna, közepesen okos tekintető, közepes testalkatú, szókimondó, nagyjából írástudó. Akikkel esetleg közösen feltűnhet: Kunhalmi Ágnes (MSZP oktatáspolitikus), Ujhelyi István (MSZP romeltakarító), Tóth Bertalan (MSZP világutazó). Tartunk tőle, hogy Tóth Bertalan időközben Kínába csempészte Bangónét, hogy a pekingi elvtársak életét tegye színesebbé a jövőben. A gyanút erősíti, hogy Tóth időközben annak ellenére is letagadta a kínai utazását, hogy arról fényképek kerültek fel a világhálóra. Tartunk tőle, hogy Tóth ellenmigrációt szervez és ennek keretében embercsempészként vitte el Ázsiába Bangónét, akit ott is hagyott és talán a Kínai Kommunista Pártba is beléptette.

Bangóné megtalálása nem sürgős, de mindenképpen fontos. Legkésőbb nyár végére meg kell találnunk, hiszen akkor kezdődik az önkormányzati kampány. Pártunk sokat költött az EP kampányra, de semmi értelme nem volt, mert Bangóné ingyen megoldotta nekünk a választási győzelmet. Szeretnénk, ha előkerülne, mert az őszi korteskedsben is számítunk rá és azokra a szókimondó mondatokra, amelyekkel a május 26-i sikerhez segítette pártunkat.

Bárki látja azonnal jelezze nekünk. Kérjük a becsületes megtalálót, hogy ne bántsa Bangónét, ne dobálja meg plüss patkányokkal, csak mondja el mindenkinek, hogy hol látta. Aki érdemi információkat szolgáltat Bangónéról jutalomban részesül, például továbbra is jó irányba kormányozzuk az országát.

Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok!"

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató