2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

"Lájv" videóban uszítottak a törökszentmiklósi kannibálok, mégsem cenzúrázza a Facebook

Mint ismert néhány napja a francia elnök, Emmanuel Macron és a Facebook atyja, Mark Zuckerberg - éppen az EP választás előtt - találkozott, hogy megregulázzák a renitens bevándorlás-ellenes közösségek által működtetett oldalakat. Illetve bejelentették, hogy az új-zélandi események miatt sokkal szigorúbb biztonsági előírások fognak vonatkozni az ÉLŐ videókra. Pont erre cáfoltak rá a törökszentmiklósi cigányok és Nick Conrad.Most már a napnál is világosabb, hogy mire megy ki a játék, azaz a legnagyobb közösségi oldal cenzúrája. Kár tagadni, a cenzúra csak a jobboldali, migráns-ellenes felhasználókra vonatkozik az önkényes korlátozás.A napokban osztottuk meg Nick Conrad történetét. Ő az a "francia" rapper, aki olyan témákat választ a "zenéjéhez", mint a fehér ember brutális lemészárlása. Neki nem kell annyira aggódnia a cenzúra miatt, így saját Facebook oldalán oszthatta meg videoklipjét, amelyben fehérek lemészárlására ösztönzi lelkes hallgatóságát.
Megbaszom Franciaországot! Felgyújtom Franciaországot!
- rappeli Conrad... https://www.youtube.com/watch?v=Iz2UpWPX-7g Természetesen lejelentettük a zuckerbergi véleményhatóság cenzorainak, de szartak rá. Visszaküldték, hogy ez nem sérti a közösségi elveiket.Hogy is volt Tommy Robinson esetében? Az angol hazafit tiltották a Twitter, a Youtube és a Facebook oldalakról. Minden platformról kiiktatták, mert nagyon népszerű lett a közösségi oldalon. Őt követte Alex Jones, Milo, Paul Joseph Watson közös oldala, az Infowars. Egy millió lájkolóval rendelkező Facebook oldalt veszítettek el az anti-liberális megmondóemberek.Akkor lesz csak igazán teljes a kép, ha ehhez hozzávesszük a Szigfrid Berger (cigányok hangja) néven írogató senkiházit. Ez a tag a keddi törökszentmiklósi tüntetés miatt érezte úgy, hogy neki bele kell állnia a magyarságba és jól elhordani mindennek a "nácikat". Felemelte a szavát a magyar, mert nem tűrte, hogy egy kisvárosban rettegésben tartsák a fajtársak. Hallatlan!
"Olyan szinten baszd telibe a magyart, hogy a  vér lefossa!"
Szerencsére ezeknek az embereknek nem kell attól tartaniuk, hogy 30 napos tiltást, vagy oldalaik végleges törlést kapjanak...  
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató