2024. május 09. - Gergely
EUR : 389.06
USD : 361.45
Időjárás ikon17°14°

Életfogytiglant kapott a 18 éves olasz lányt kivégző nigériai migráns

Innocent Oseghale, a nigériai bevándorló, aki Olaszországban kábítószer-kereskedelemből tartotta fenn magát, élete végéig olasz rácsok mögött lesz. A bíróság ítélete alapján Oseghalénak másfél évet elkülönítőben kell töltenie.Tavaly év elején mi is részletesen foglalkoztunk az egész Olaszországot megrázó üggyel. Februárban az akkor 29 éves fekete férfit a térfigyelő kamerák felvételei alapján sikerült azonosítani és letartóztatni. A férfi Pollenza városában árult kábítószert, a lány is az egyik vevőjének számított, a feltételezések szerint egy vita során a nigériai férfi megölte Pamela Mastropietrót, majd holttestét feldarabolta. A nigériai gyilkos lejárt vízummal tartózkodott a bűntett idején az országban. A héten a macaretai bíróság az összes vádpontban bűnösnek találta Innocent Oseghalét. Súlyosbító tényező volt, hogy szexuálisan is bántalmazta az olasz lányt, majd megcsonkította, feldarabolta és megpróbálta hipóban eltüntetni.Az olasz Il Giornale megszólaltatta a Mastropietro család ügyvédjét, Marco Valerio Vernit is, aki egyben az áldozat nagybátyja volt. Elmondta, hogy elégedettek az ítélettel, hiszen a nigériai migráns a lehető legsúlyosabb kiszabható büntetést kapta meg.
Remélem másokat is elítélnek majd az ügyben, kizárt hogy egyedül tette mindezt„
– mondta Alessandra Verni, a meggyilkolt lány édesanyja. A hatóságok korábban az üggyel kapcsolatban őrizetbe vettek két másik feketét is Oseghale mellett, azonban Lucky Awelimát és Lucky Desmondot felmentették. Az afrikai bevándorló ügyvédje azt próbálta a tárgyalás során bebizonyítani, hogy a lány heroin túladagolásban halt meg, ám nem sikerült meggyőzni a bírót.
Igazságot Pamelának!”
– ilyen és ehhez hasonló feliratokkal, molinókkal jelentek meg a brutálisan meggyilkolt olasz lány hozzátartozói a bíróságon. [embed]https://www.facebook.com/252306033154/posts/10156652019033155/[/embed]Forrás: 888.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató