2024. május 19. - Ivó, Milán
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon23°11°

Vona trianonozott, azonban a követői leszarják a magyarok tragédiáját

Az egykori Jobbik elnök, a nemzeti oldalt eláruló Vona Gábor tegnap megemlékezett a magyarság tragikus eseményéről, a trianoni békediktátumról. A reakciók azonban gyomorforgatóak, a bukott politikus hívei undorító módon szálltak bele a témába.Vona bejegyzése alatt hemzsegnek a hungarofób kommentek, a szokásos románozással, szlovákozással és az orbánozással vegyítve: A legerősebb hozzászólást neki sikerült összehoznia:Vona követői megnyilvánultak, árad belőlük a magyargyűlölet, az egykori radikális pártvezér ma itt tart:
Trianon elmúlt és Mi a MOST-ban élünk ! Viszont aki nem Magyarországon lakik ,adózik ,várja a sorát az orvosnál ,és nyúzzák le róla a sokadik bőrt az NE MERÉSZELJEN IDE SZAVAZNI ! Ha Magyarnak vallja magát de más ország az állandó lakcíme az a minimum hogy maradjon ki a Magyar politikából ! MI MAGYAROK akarjuk lejátszani ezt a meccset ,és nem úgy hogy 2 kiló krumpliért voksol olyanra aki pont leszarja a Magyar népet a saját adófizető polgárait . SZÉGYELJE MAGÁT AKI KINTRŐL SZAVAZ A SORSUNKRÓL!
 
De miért kell még ezen rágódni? Ennek mi értelme?
 
A mával kell foglalkozni, nem a múlttal !! Most élünk , már ha hagynak ! A múlt az múlt !! Jövő kell a gyermekeinknek, és az unokáinknak!
 
Képzeljétek vissza kapjuk ,kapunk melé 4-5 millió ukrán,román, jugó nyugdíjast is akik persze magyar nyugdíjat kapnak majd. Képzeljétek. Brexit kutya frásza . Az Osztrák területek magyarjai köszönik szépen jó nékik az az ország.
 
Csak azokat engedném szavazni aki itt él, dolgozik és adózik, így csak gyűlölködést szítanak a külhoni magyarok és a külföldön dolgozó magyarok iránt.
 
Majd egy év mulva emlékezünk de akkor már afidesz minden okádék tagja apokolba legyen!!
Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató