2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon23°

Az ATV megfenyegette a Kígyóékat, azok meg eltüntették gyorsan a Kálmán Olga által lopott videókat

Ügyvédi felszólítással fenyegette meg az ATV a Demokratikus Koalíciót a Kálmán Olgát reklámozó, lopott felvételek miatt. Gyurcsány Ferencék megijedtek, és eltüntették az ATV tulajdonát képező videókat.

Ahogy az Origo elsőként számolt be róla, Kálmán Olga, a Gyurcsány-párt előválasztási jelöltje egy 7 évvel ezelőtti videorészlettel reklámozta magát. Az ATV Egyenes beszéd című műsorát annak idején Kálmán Olga vezette, és ott Tarlós Istvánnal beszélgetett. Az interjúból olyan részletet vágott be, ami alapján úgy tűnt, mintha Kálmán Olga fölébe kerekedett volna a főpolgármesternek. A manipulatív felvétellel próbálta bizonygatni, hogy alkalmas lenne Tarlós István ellenfelének.

Az Origo megkereste Németh S. Szilárd vezérigazgatót, aki azt mondta: a Demokratikus Koalíció vagy Kálmán Olga semmilyen engedélyt nem kért, és ők nem is adnak erre engedélyt.

Néhány órával az Origo-cikk megjelenése után Kálmán Olga újabb, engedély nélkül kitett ATV-felvétellel reklámozta magát, szintén egy összevágott, manipulatív részletet mutatott be.

Úgy tudjuk, Gyurcsány Ferenc személyesen tett ígéretet, hogy eltünteti a lopott felvételeket, de erre több mint 24 óráig nem került sor. Végül szerda délután Gyurcsányék törölték minden felületükről a jogsértő Kálmán Olga-reklámokat - írja az Origo.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató