2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

PJW: Tommy Robinson „sürgősségi politikai menedékjogot” kér az Egyesült Államokban

A Facebookról kitiltott Paul Joseph Watson, amerikai rádiós, blogger szerint az angol politikai aktivista Amerikában szeretne politikai menedékjogot, mert a múlt héten újabb börtönbüntetésre ítélte a brit legfelsőbb bíróság.

Paul Joseph Watson konzervatív újságíró szerint Tommy Robinson várhatóan a héten, a Fox News és az Infowars média felületén keresztül teszi lehetővé a kérelmet. Az aktivista úgy véli, hogy az élete veszélyben van. TR két éves börtönbüntetést kapott, amit csütörtökön kell megkezdenie.

Tavaly Robinson-nak megtagadták az utazási vízumot, és megakadályozták, hogy találkozzon az amerikai törvényhozókkal Washington DC-ben, valamint korábban az Egyesült Királyságban letartóztatták útlevél hamisításáért. Nem világos, hogy a menedékjog iránti kérelme jóváhagyásra kerül-e.

Az Angol Védelmi Liga (EDL) társ-alapítója, az Egyesült Királyságban mind az iszlám, mind a bevándorlók ellen fellépő szervezet. Robinson vitát váltott ki az aktivizmusával és videóival, beleértve az úgynevezett „No-go zónák”című filmjét is. Szerinte a brit közösségek területeit a muszlim bevándorlók átvették - írja a Russian Today. 

AZ EP választás előtt Varga-Bíró Tamás szólaltatta meg az angol aktivistát:

https://youtu.be/1ysezve_hK4

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató