2024. május 07. - Gizella
EUR : 389.62
USD : 361.8
Időjárás ikon21°15°

Mérgeske az EFOTT-on járt - politikai kampány a fesztiválon

Jakab Péter a Jobbik "vezére" 35 emberrel csocsózott, de mit keres politika a fesztiválon?

Hetekig hallhattuk a visítást, mert a VOLT Fesztiválon lemerték vetíteni a 30 éves Orbán Viktor videót. Az ellenzék szinte felrobbant a dühtől, hogy a szegény fiatalokat már bulizni sem hagyják, propaganda videóval mossák az agyakat ebben a nagy diktatúrában.

Valami NoÁr még kampányba is kezdett (ő lemondta a VOLT-os fellépését, amiről kb senki sem tudott)

Propagandamentes fesztivált!

Aztán kiderült, hogy a marosvásárhelyi VIBE Fesztiválon is "volt egy kis politika", az ellenzéki tüntetéseken vergődő Krúbi nevű faszkalap zenélt az Orbán rezsimről. Vártuk, hogy kiakadjon valaki, mert az is politika, de szinte egyedül csak mi írtunk az esetről.

Eltelt néhány hét és eljött a várva várt EFOTT. A hétvégén a Velencei-tó mellett rendezték meg, ami turisztikai találkozónak már kevésbé, viszont egy olcsóbb árkategóriájú zenei fesztiválnak bőven elmegy.

A roncsok gondolták: ki emlékszik már a VOLT-os botrányra?

Az ellenzéki pártok (MSZP, Momentum, Jobbik, Mi Hazánk) kitelepültek a fesztiválra és sátrakat húztak fel. Programokkal, előadásokkal, sport eseményekkel várták az érdeklődőket. A Jobbik Jakab Péterhez illő módon provokatív elemeket is felvonultatott. Volt Mészáros Lőrinc papírmasé és különböző szóróanyagok.

Jakab Péter eldicsekedte, hogy 35-en álltak le vele csocsózni, amiről még a Parlamentben is szó esett. Hősünk nem is hagyta ki a ziccert, "keményen" beszólt az államtitkárnak.

Prrrrrrrrrropaganda mentes fesztivált!

Vadhajtasok.hu - Bede Zsolt

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató