2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

A Winkler nevű libsi szerint sok a sz@ros pelenka

Az Index aljasságból ismét jelesre vizsgázott.
Winkler szerint a túl sok sz*ros pelenka miatt nem kellenek magyar gyerekek
A szokottnál is mélyebbre süllyedt a liberális propagandasajtó. Most éppen egy autótesztnek álcázott gusztustalan uszítást közölt az Indexhez tartozó Totalcar nevű autós weboldal.A szerző, winkler róbert (a kisbetű szándékos, bár ezzel nem akartuk megsérteni a Pál utcai fiúkból ismert Nemecsek Ernőt) páros lábbal szállt bele a gyereket vállaló magyar családokba, különösen azokba, akiknek három gyermeke van. Szerinte ugyanis, a gyerekek a „szaros pelenkákkal” teleszennyezik a Földet, ami így menthetetlenül elpusztul. Az egyébként mesekönyveket is író Winkler nem érti, hogy a magyar kormány miért a „szaporodást” támogatja, ahelyett, hogy kevesebb magyar gyerek születne. De nézzük részletesen! „Hadd kezdjem az aggályaimmal. Az elvi kifogásaimmal a hétüléses autók 2,5 millió forintos szerzési támogatásával kapcsolatban. Mert bajom van vele.” – kezdi epeömlését winkler róbert (csupa kisbetűvel), aki ezzel már a legelején világossá teszi: itt bizony nem autótesztről, hanem egy kormányellenes fröcsögésről lesz szó. Persze a kormányt nem kötelező szeretni, de attól, hogy valaki ellenzéki még nem kéne a gyereket vállaló magyar családokat is a földbe taposni. De folytassuk! Az egyébként mesekönyveket is író, tehát a gyerekesekből hasznot húzó winkler róbert (kisbetűvel) egy egészen hajmeresztő eszmefuttatásba kezd, aminek a lényege: szülessen kevesebb magyar gyerek, nehogy telekakálják a Földet! „Egy gyerek is telekakkant másfél tonna pelenkát, mire szobatiszta lesz, három gyerek meg négyet-öt tonnányit. Ha hinni lehet a szakértőknek, 50-100 ezer család veszi igénybe a hétüléses kedvezményt, akkor az mondjuk 75 ezer család szorozva három gyerekkel, az 225 ezer tonna veszélyes hulladék, nagyon szűken számolva. Mert a kakis pelenka bizony veszélyes hulladék, bele egyenest a kommunális szemétbe. Aztán a 225 ezer gyerek nagyon sok szívószállal szürcsöl fel nagyon sok mekis shake-et, és rengeteg ruhát hord, hiszen a harmadik világ csak úgy fossa magából az olcsó gyerekruhát. Ami csak nálunk olcsó, mert globális szinten kemény árat fizetünk érte.” Itt sem száll le a hülyeségbicikliről, sőt most kezdi csak el igazán. Eddig ugyanis csak bemelegített winkler róbert (kisbetűvel), az igazi mélységek csak most következnek. „Szóval szaporodás-betöltés megvolt, mission accomplished, most már az van hátra, hogy az ismert diáktüntetővel szólva lépjünk egyet hátra, és basszuk arcon magunkat. Kevesebben kéne lenni. Hogy miért támogatja pártunk és kormányunk mégis a szaporodást, arra két tippem van.” Tehát winkler róbert (kisbetűvel) előbb a libsi újságírók nagyképűségére jellemzően betol egy angol kifejezést (hiszen, aki nem érti arra amúgy is tojik), majd a mocskosszájú ellenzéki diáklányt Nagy Blankát idézve vezeti fel legfontosabb üzenetét:
„Kevesebben kéne lenni.”
Igen, jól hallották. Igen, kevesebben, és igen, nekünk magyaroknak. Nekünk, magyaroknak kellene kevesebben lennünk az ilyen winklerfélék szerint, akik megsértődnek, ha ezek után valaki azt találná mondani nekik:
„HAZAÁRULÓ”.
Mi ezt nem tesszük, hiszen a magyargyűlölő kifejezést sokkal kifejezőbbnek találjuk erre a gyomorforgató jelenségre. Ehhez talán nincs is mit hozzáfűzni, talán annyit, hogy aki a reggeli kávé előtt olvasta a posztot annak talán már nem kell a feketével vesződnie – a mi vérnyomásunkat legalábbis alaposan felnyomta ez az agyhalott, magyargyűlölő, libsi fröcsögés Utóirat: És, hogy mégis mi lesz, lesz-e egyáltalán következménye winkler róbert (kisbetűvel) sorainak? Arra tippelünk, hogy semmi. A liberók vagy agyonhallgatják, vagy azt mondják majd rá, hogy csupán vicc, amit a mucsai magyarok nem értenek, vagy félreértenek.  
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató