2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Csatlakozunk Bayer Zsolt akciójához

[fb_button]

A hétfői Sajtóklubban hangzott el a remek ötlet, miszerint Matteo Salvini római gyűlése alatt a budapesti olasz nagykövetség mellett tartsunk szolidaritási tüntetést az ellenzékbe kényszerült volt belügyminiszter mellett.

Támogatjuk és fel is fogjuk venni a kapcsolatot Zsolttal.

Mint ismert a migránspárti balosok kerültek a hatalomra, miután Salvini felrúgta a koalíciót. Contéék nem tétováztak összeálltak Di Maioékkal, a balos hazaárulókkal.

Az olasz nép azonban nagyon átverve érzi magát, mert nem tartottak választást, és illegitim módon összeálltak a baloldaliak. Salvinit minél előbb a kormány élén szeretnék látni. Néhány hete óriási tömegtüntetést tartottak a fővárosban, majd a LEGA gyűlésen 80000-en jelezték ezt a vezetőjüknek.

Salvini szövetségese Giorgia Meloni ezután meghívta Orbán Viktort egy fórumra, ahol az olasz hívek könnyfakasztó gesztussal mutatták meg, hogy mennyire tisztelnek bennünket magyarokat.

 

Ezt a megnyílvánulást szeretné viszonozni Bayer Zsolt és úgy gondolta, hogy egy olvasói levelet beolvas. A szerzője azt javasolta, hogy hozzanak össze egy szolidaritási megmozdulást Matteo Salvini mellett. Ezt október 19-ére terveznék Salviniék római összejövetel alatt a budapesti olasz nagykövetség előtt.

Reméljük célba ér a kezdeményezés!

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató