2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

KariGeri már Brüsszelbe járkál a Soros-csicsk@ Timmermanshoz

Soros György legfőbb szövetségesével, Frans Timmermansszal folytatott egyeztetést Karácsony Gergely Brüsszelben, hogy miről beszéltek, az titkos.

Karácsony Gergely a brüsszeli Európai Parlament épületében találkozott Soros György legfőbb szövetségesével Frans Timmermansszal.

Timmermans korábban több titkos találkozót is folytatott az amerikai tőzsdespekulánssal, arról persze már nem beszélt, hogy miről is egyeztettek. Timmermans egyébként legutóbb egy nyilvános rendezvényen egyértelműen hadat üzent a nemzetállamoknak.

Brüsszelben, az Európai Parlament épületében a V4NA hírügynökség egy titkos tárgyalás előtt próbálta szóra bírni Karácsony Gergelyt, hogy miről is tárgyal majd az egyik biztosjelölttel. A teljesen alkalmatlan balliberális jelölt a szocialista Ujhelyi István társaságában érkezett. Míg Karácsony érthető módon nagyon szűkszavú volt, addig a mára gyakorlatilag mérhetetlen támogatottságú szocialista párti EP-képviselő egy meglehetősen álszent kioktatást tartott a V4NA hírügynökség munkatársának.

 

Forrás: Origo

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató