2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Bangóné megint székházfoglalósat játszik, ezúttal Csepelen :-D

Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s politikus és Szenteczky János, a csepeli ellenzéki pártok MSZP-s kampányfőnöke pénteken délután három órakor betörtek a csepeli Fidesz irodájába, ahol engedély nélkül videófelvételeket készítettek. Írja ez egyszerre aprólékos, izgalmas és szórakoztató beszámolójában a csepel.info.A csepeli lap Ábel Attila csepeli alpolgármester által, az ostrom hátteréről írt beszámolójával kezdi a cikket. A korrupciós bűncselekmény és magánokirathamisítás miatt jogerősen elítélt Takács Krisztián MSZP-s politikuseközben a már zárva lévő csepeli önkormányzat épületébe hatolt be erőszakkal úgy, hogy ott a helyi választási iroda munkatársai a választások levezetéséhez szükséges előkészítő munkákat végezték. Takács Krisztián eközben szintén videófelvételeket készített, és az egyik munkatársat provokálta – írta sajtóközleményben Ábel Attila csepeli alpolgármester.
A szocialista politikusok nem véletlenül ütöttek rajta a helyiségen. A Csepel.info úgy tudja, hogy a politikusok egy szórólapot kerestek az önkormányzat valamint a Fidesz irodájában, amiben állítólag Takács Krisztiánról leírták, hogy korrupciós bűncselekmény és magánokirat-hamisítás miatt is elmarasztalták. Ami viszont tény – írja a lap. A szórólapból egyetlen darabot sem találtak, Bangóné üres kézzel foglalt tovább.
Ami történt, az a demokratikus alapelvek sárba tiprása, és példa nélküli Magyarország rendszerváltás óta eltelt történelmében. A három provokátor, Bangóné Borbély Ildikó, Szenteczky János és Takács Krisztián azonnali lemondását követeljük, és rendőrségi feljelentést teszünk.
– írta közleményében Ábel Attila, a csepeli önkormányzat alpolgármestere.(Csepel.info/Pestisrácok.hu)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató