2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Székesfehérvárott sem volt túl népszerű Gyurcsány Ferenc (Videó)

Gyurcsány Ferenc Székesfehérvárra látogatott, ám nem mindenki fogadta őt tárt karokkal. Kiszállva az autójából rögtön hazafiakba botlott, akik nem tetszésüket fejezték ki. Videó és Kónyi-Kiss Botond (HVIM) beszámolója alább.

“Fehérvárra jött Gyurcsány Ferenc, hogy egy nyilvánosan meghirdetett rendezvényen kampányoljon a balliberális tömb mellett. Belénk botlott, amikor az autójából kiszállt, mert a kampányeseményen el akartuk mondani a véleményünket neki: hogy Fehérváron becsületes, tisztességes emberek laknak, akik az ilyen bűnözőket, akiknek a kezéhez vér tapad, nem látják szívesen!

Sajnos időközben a nyilvánosan meghirdetett eseményt zártkörűvé nyilvánították a szervezők, és a helyszínen közölték, hogy regisztrációhoz kötött a belépés, így mi nem mehetünk be, velünk nem folytatnak párbeszédet. Persze a jogegyenlőség nem működött a demokraták koalíciójában, mert sokan voltak mások, akik szintén nem regisztráltak, mégsem rekesztették ki őket.

Épp az eseménynek otthont adó kocsma bejáratánál vitáztunk a szervezőkkel a bejutásunk ellehetlenítéséről, amikor befutott Gyurcsány, így volt néhány pillanatra alkalmunk tolmácsolni a fehérváriak üzenetét neki. Nem volt őszinte a mosolya, hogy nem egyből csókokkal fogadták a hívei, inkább gyorsan bemenekült a sörözőbe. Az a határozott véleményünk, hogy Gyurcsány Ferencnek börtönben és nem kampányeseményeken van a helye! A Válasz Független Civilek egyik sarkalatos pontja, hogy “Tiszta Fehérvárt” akarunk. Ez többek között azt is jelenti, hogy tiszta közéletet, tiszta, vagyis gyurcsánymentes politikát akarunk!”
https://youtu.be/CQZkaIJa9KYForrás: Patriota.info

Kapcsolódó:

Megtámadtuk Gyurcsány fórumát, üvöltött az Elkúrtad sláger (Videó)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató