2024. február 24. - Mátyás
EUR : 388.81
USD : 359.44
Időjárás ikon13°

Adrien Jassogne: Csak a magyaroknak van legitimitása választani

A kormánypárti belga aktivistának nagyon igaza van:

Ami Budapesten történt, ismét a migránsinvázió valós veszélyeit mutatja.

A külföldiek bizonyos feltételek mellett (beleértve a tartózkodási engedélyt, magyarországi lakóhelyet) szavazhatnak az önkormányzati választásokon. Az én szülőországom éppen emiatt a folyamat miatt esett el, hogy a külföldiek kezébe került. Az arabok és afrikaiak (muszlim többséggel) a szavazáshoz való joggal indultak, most pedig már politikai jelöltek lehetnek a választásokon. Jelenleg ők reprezentálják a belga embereket (polgármester, képviselő, szenátor) vagy a kormányt (miniszter).

Én lennék az első, aki abszolút megértéssel tekintene arra a lépésre, ha megvonnák a magyarországi szavazás jogát tőlem arra hivatkozva, hogy nem vagyok magyar állampolgár, és ezzel a lépéssel külföldiek ezreinek szavazatát előzzük meg, Magyarország elpusztításának elkerülése érdekében. Csak a magyaroknak van legitimitása választani.

Az idegenek, mint én, csak vendégek, és boldogok lehetnek, hogy ebben a csodálatos országban élhetnek. A magyar politikának a magyarok döntésein kell alapulnia.

Adrien Jassogne,Budapesten élő belga állampolgár

A 24.hu készített egy kisfilmet a hazánkban élő liberális külföldiekkel...tanúlságos.

Kapcsolódó:

Kilencvenezer külföldi szavaz Budapesten, akiket a DK-s Niedermüller és a momentumos Berg világosított fel arról, milyen szörnyű a magyar kormány

 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató