2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Soros: A globalizmus le fogja győzni a hazafiakat!

Soros György a New York Timesnak nyilatkozott, melyben azt mondta, hogy Donald Trump, Matteo Salvini és a hozzá hasonló nacionalisták csupán "időleges aberrációk" és a globalizmus hamarosan teljes diadalt fog aratni a nacionalizmus felett.

A liberálisok által egy idős, filantróp, jószándékú bácsinak leírt Soros a nemzetállamok és a nemzetek felszámolását tűzte ki céljául. Minden követ megmozgat ennek érdekében, ezért támogatja például a migrációt is.
„Be kell vallanom, hogy az árapály ellenem fordult, de nem hiszem, hogy kudarcot vallottam”
- mondta Soros

Soros szerint a nemzetközi trendek most ez ellen vannak, gondoljunk itt Trumpra, Salvinire a Brexitre, vagy Orbán Viktorra, de szerinte mindez csupán ideig-óriág tart mert a globalizmus dicső eszméje diadalt fog aratni a "populisták" felett.

"Trump egy aberráció, aki nem is a nemzetért dolgozik, hanem csak saját magáért. Azt hiszem, ez hozzájárul a jövő évi "halálához". Tehát azt jósolom, hogy a dolgok megfordulnak. 

 - mondta Soros.

George Soros, aki Európában és Amerikában a baloldali pártok egyik legnagyobb adományozója elmondta, hogy szerinte a jelenlegi elnök bukni fog 2020-ban, legmegfelelőbb utódjának az elmebeteg kirohanásairól ismert demokrata Elizabeth Warrent javasolja. Hízelgő szavai ellenére Soros rámutatott, hogy hivatalosan nem áll Warren mögött.Annak ellenére, hogy beismerte, hogy internacionalista tervét nehezebben hajtja végre, mivel a nacionalista pártok az utóbbi néhány évben világszerte felbukkantak, a zsidó-amerikai finanszírozó továbbra is meg van győződve arról, hogy a globalizmus uralkodni fog.Soros számára a Brexit végrehajtásának elmulasztása egyértelmű jele annak, hogy a globalizmus nyer.

Forrás: Hirhatter.eu nyomán

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató