Vadhajtások

Borul a bili: Póczik élettársának a fia szervezhette a prostikat Borkaiéknak

PÓCZIK ÉLETTÁRSÁNAK A FIA SZERVEZTE A PROSTIKAT?

A Magyar Nemzet  szerdán azt írta, két prostituáltat is őrizetbe vettek, akik szerepeltek  az ominózus videón. A két nőt a Marina Part Lakóparkból vitték el, őrizetbe vették és a hatóságok indítványozzák kényszerintézkedés, vagyis letartóztatás elrendelését velük szemben. A lap úgy tudja, hogy a prostituáltakat is zsarolással gyanúsítják. A Privátkopó úgy tudja, a zsarolók 20 millió kértek a videóért, de Borkaiék azért nem fizettek, mert korábban már több tízmilliót adtak valaki másnak, aki szintén ugyanezekkel a felvételekkel zsarolta a polgármestert és Rákosfalvy Zoltán ügyvédet.

Az internetes portál arról is írt, hogy Borkai Zsolt és Rákosfalvy Zoltán (valamint néhány közeli ismerősük) adriai jachtkirándulására egy győri kötődésű férfi, ifj. F. Gábor szervezte a prostituáltakat. A portál szerint a férfi, aki nem más, mint Póczik élettársának a fia, ő pedig üzletszerűen foglalkozik szexipari munkások közvetítésével és más kétes dolgokkal.

A Privátkopó megjegyezte, hogy a szintén zsarolással gyanúsított ifj. F. Gábor bízhatott meg két lányt azzal, hogy rejtett kamerával felvételeket készítsenek a jachton történt szexuális cselekményekről. A videófelvételeket a kéjhölgyek átadták ifj. F.-nek.

Ezt követően a jachton rögzített intim felvételek az ifj. F. Gábor körébe tartozó J. Zoltánhoz kerültek, aki zsíros üzlet reményében megkereste Borkaiékat, és megvételre ajánlotta a titokban rögzített anyagot – olvasható a portálon.

 

Amennyiben aktuálissá válik, természetesen lehozzuk az összes zsarolót, névvel, fényképekkel.

 

Forrás: Pestisrácok.hu nyomán