2024. május 19. - Ivó, Milán
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon24°13°

A beteg elméjű Makizaj visszahozná a politikai rendőrséget, ha hatalomra kerülne

Márki-Zay csak másodállásban Hódmezővásárhely polgármestere. Főfoglalkozása a lánglelkű forradalmár és hitszónok, megállás nélkül járja az országot és olyan tempóban szórja bölcsessége magvait, hogy nincs az a DK-ás alsónadrág, ami felfogná. Legutóbb a Magyar Hang nevű kampányújság rendezvényén tüzeskedett, ahol annyira önmaga hatása alá került a beszélgetés végére, hogy kiterítette a lapjait: az ‘50-es évekbe szeretné visszarepíteni Magyarországot, hiszen a fasizmus ellen legalább akkora energiával kell küzdeni, mint Rákosiék tették. A politikai ellenfeleit börtönbe csukná, a kormánytagokat egytől egyig, a maradék fideszest pedig úgy megfélemlítené, hogy mindent megszavaznának, amit ő akar. Minderre a rendőrséget használná, hiszen egy demokrata szerint mi más is lehetne a rendőrség szerepe, mint a politikai viták karhatalmi eldöntése.A magát túlélő magazinként definiáló Magyar Hang(magyargyűlölő magazin,- a szerk.) rendezvényének videófelvételét(mi be sem illesztjük ezt a gyűlölködő szart,- a szerk.) csak saját felelősségre javasoljuk megtekinteni, ugyanis felkészületlenek esetében mentális gondok kialakulását eredményezheti. Az Orbán-fóbiásoknak viszont erősen ajánlott, ugyanis bőven tartalmazza azt a mennyiséget, ami a napi gyűlöletadagjukhoz szükséges: Márki-Zay Péter a krumplistésztát kabátzsebből fogyasztó rohamnyugdíjasoknak továbbképzést tart gazdasági ismeretekből, és elárulja, hogy Magyarország gazdasága ugyan nemzetközi viszonylatban is tagadhatatlanul jól prosperál – nem így mondja, mert ezt rajta, Pálinkás Józsefen és Gyöngyösi Mártonon kívül mások nem értenék –, de ez igazából a végjáték, mert szerte Európában vannak már olyan cégek, amelyek munkavállalókat bocsátanak el. Ez mondjuk a kapitalizmus térhódítása óta nem olyan szokatlan, de Márki-Zay szerint ez az európai trend söpörheti el 2022-ben a Fideszt. Az ellenzéki udvari bolondok csapatának biztos kezdő embere felmutatta a mágikus kormánybuktató amulettet is: összeszerelőország.

EBBE BUKIK BELE ORBÁN

Márki-Zay szerint a bukás biztosítéka az az általános, hamarosan kialakuló népharag is lehet, amely azért szólít tömegeket harcba, mert Orbánék nem gyártanak elég elektromos autót. Ha jól értettük, ebbe bukik bele egész szövetségi szinten a német állam is, ugyanis ők sem tartottak lépést az új világgal, Kína pedig már megette őket. Az nem derült ki az okfejtésből, hogy a kínaiak akkor miért épp a német autókból koppintják gagyi másolataikat. Üde színfolt, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester irtózik a szélerőművektől, kíváncsiak leszünk, hogy ebben a témában mivel veszi majd le a lábukról a mindenből a biotermékeket kereső Lángoló Amazanos-fetisisztákat. Márki-Zay fejében ez bizonyára nem rémisztő feladat, ugyanis ő már biztos ellenzéki kétharmados győzelemmel készül 2022-re, a siker érdekében pedig azt is kikotyogta, hogy a Fidesznél jobban csak az ellenzéket utálja.

BÖRTÖNBE AZ ÖSSZES FIDESZESSEL

Polgári Magyarországnak, a jobbközép hathatós együttműködésének nevezte Márki-Zay Péter azt, hogy a – szerinte – biztos, 2022-es, kétharmados ellenzéki győzelem után a jelenlegi kormány tagjait letartóztatnák, így akár a hatvanhat százalékos fölényük is meglehetne az Országgyűlésben. Így fejeznék le a Fideszt, amellyel aztán már könnyebben lehetne tárgyalni a koalíciózásról. A polgári eszme persze nem küldené az összes Fidesz-szavazót azonnal a gulágra, a tisztességeseket megtartanák Márki-Zayék. Az okfejtésből nem derült ki, de valószínűleg az lehet majd 2022-től tisztességes Fidesz szavazó, akinek vagy a hódmezővásárhelyi polgármester személyesen, vagy kuzinja, Hadházy Ákos állítja ki a marhalevelét, a most még tévelygő Orbán-szimpatizánsok összefogdosásában pedig a hatóságok segítségére is számítanak. A még ezt is túlélő tisztességesek aztán a polgári jobbközép könyörületességének köszönhetően átnevelőtáborokban találhatnának vissza az igaz útra. Azt Márki-Zay Péter is elismerte, hogy a 2022-es győzelmük után a más pártok tervezett betiltása után elnéptelenedne a parlament, azonban erre is van mesterterve: egy újabb választás kiírásával a korábbinál is nagyobb győzelmet aratna. Ha van, amiért viszont érdemes megnézni a videót, az Gulyás Balázs, akinek Márki-Zay agymenése alatt végig az látszik az arckifejezésén: ekkora barmot még nem nem láttam ba@meg!  Forrás: Pestisrácok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató