2024. május 01. - Fülöp, Jakab
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon22°13°

Márki-Zay szerint a Fideszben sok a meleg vezető

Hihetetlen mélységbe süllyedt az önjelölt ellenzéki miniszterelnök-jelölt. A hódmezővásárhelyi politikai celeb nem először „buzizza” a kormánypárti politikusokat.Szintet lépett a politikai törtetésben és nagyotmondásban a balliberális ellenzék egyik üdvöskéje, az önjelölt miniszterelnök-jelölt Márki-Zay Péter. A városvezetés helyett országjáró kampánykörúttal celebeskedő materialista keresztény politikai egoista gyűlöletbeszédének céltáblájává tette a Fidesz politikusait, vezetőit. Vasárnapi önimádó Facebook-prédikációjában ugyanis arról értekezett, hogy Orbán Viktor pártjának tagjai, vezetői között – szerinte – sok a homoszexuális. Vagyis megint kijátszotta a homokoskártyát.melegkérdésre fixáltnak tűnő Márki-Zay ugyanis nem először és nem is különösképpen diszkréten „buzizza” a kormánypártiakat. Tavaly májusban, mikor az USA-ban(!) járt, hogy hazája és kormánya ellen árulkodjon(!), egy a tengerentúlról sugárzott élő bejelentkezésében úgy fogalmazott: „a Fidesz egyébként számos nagyon komoly pozícióban lévő ember esetében a saját soraiban állítólag éppen homoszexuálisokat is tartalmaz. De én tudok olyan iskolaigazgatót, tudok olyan oktatási vezetőt, tudok olyan nagyon magas pozícióban lévő fideszes politikust, akikről meglehetősen köztudott, hogy ők homoszexuálisok.” Akkor arról gügyögött, hogy a Fidesz „a homoszexuális beállítottságot zsarolásra használja”.Ezúttal a Fidesz kommunizmushoz és a homoszexualitáshoz fűződő viszonya között vont párhuzamot, ez az agymenése torkollt „buzizásba”.

„Ahogy a kommunisták nagy számban vannak a Fidesz tagjai között, több ismert besúgó, állambiztonsági ember és a többi van... És hát az se véletlen, hogy az ügynöklistákat azokat nem hajlandóak nyilvánosságra hozni. Valahogy így vannak a melegekkel is a Fidesznél: egyrészt gyűlöletet keltenek és uszítanak a homoszexuálisok ellen, másrészt azonban úgy látom, hogy a tagok között nagyon sok vezető állásban lévő meleg ember van”

– tolta le ellentmondást nem tűrően.  
Tehát „állítólag”„meglehetősen köztudott” és „úgy látom” – sorolja Mr. Véleményvezér, akit amúgy valótlan állításai, hazudozásai, jó hírnevet sértő kijelentései miatt öt alkalommal jogerősen ítéltek el a magyar bíróságok. De ne is ragadjunk le itt, hisz fontosabb ennél: honnan veszi a bátorságot egy közszereplő, hogy egy másik politikai (és érték)közösség tagjait „buzizza”? Egyáltalán mi alapján teszi ezt? Számol-e tettének következményeivel, tisztában van-e azzal, mivel jár, ha kiengedi a szellemet a palackból? Ez lenne a szeretet hatalma?És hol marad a TASZ, a Helsinki Bizottság és az Amnesty International, miért nem tiltakoznak üvöltve a kirekesztés, a megbélyegzés, a gyűlöletbeszéd, a listázás ellen? Az Ál-Jupiternek mindent szabad?Forrás: Ezatuti.blogstar.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató