Vadhajtások

13 éve lőttek rá ismeretlenek a Teve utcai rendőrpalotára

Ma meg a DK irodára lőttek rá.

Gyurcsány és az önmerényletek

 

2007. február 13-án rálőttek az Országos Rendőr-főkapitányság Teve utcai székházának tornyára.

Gyurcsány Ferenc diktatúrájában Bene László Országos főkapitány tájékoztatta a sajtót, hogy a lövéseket a korábbi feltételezésekkel szemben nem kocsiból, hanem álló helyzetből adták le az épületre a Déryné utca sarkáról. Arról nem beszélt, hogy a töltényhüvelyeket hol találták meg, csak annyit mondott, hogy összesen tizennégyet találtak. A hírek szerint tíz töltényhüvelyt a székház parkolójában találtak, de találtak hüvelyeket az Angyalföldi utca sarkán is, de azokról akkor még nem tudták, hogy közük van-e a lövöldözéshez. A kedd késő délutáni jelentések szerint a két utca sarkáról tüzelt az ismeretlen.

 

2009-ben összeesett a kormányülést követő tájékoztatón Budai Bernadett

A kabinet szóvivője Gyurcsány Ferenc mellett lett rosszul. Az ájult Budait a hős miniszterelnök ölben vitte ki a teremből. Budai Bernadett az influenzajárvány és a stressz okozta kimerültségnek köszönhetően lett rosszul.

 

2018-ban Gyurcsányék irodája égett ki

Teljesen megsemmisült a Demokratikus Koalíció budapesti irodája. A Teréz körúti ingatlan kiégett, miután a ház tetőszerkezete lángra kapott. A tűzoltók végül eloltották a lángokat, személyi sérülés nem történt. A pártnak volt biztosítása.

Mintegy négyszáz négyzetméteren égett szombaton a Teréz körúti épület tetőszerkezete. A helyszínen tíz tűzoltó-gépjárművel mintegy negyven fővárosi hivatásos tűzoltó dolgozott, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett kilenc – köztük három emelőre szerelt – vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint jelenleg utómunkálatokat végeznek.

Az ügy pikantériája volt, hogy

Olyan dokumentumokat kért be a DK-tól az Állami Számvevőszék, amelyek elégtek a pártiroda tüzében

 

Aztán napra pontosan 13 évvel a rendőrpalotát ért furcsa támadás után,

a DK bejelenti, hogy rálőttek az újbudai irodájukra.

 

Unalmasak vagytok Kígyó, veletek mindig történik valami furcsaság…

Ismeri a viccet mindenki, ugye?

Gyurcsányt felhívják hajnalban, hogy rálőttek a rendőrpalotára.
– Miniszterelnök úr! Rálőttek a rendőrpalotára.
– Már fél 2 van?

Vadhajtások.hu