2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

13 éve lőttek rá ismeretlenek a Teve utcai rendőrpalotára

Ma meg a DK irodára lőttek rá.

Gyurcsány és az önmerényletek

 

2007. február 13-án rálőttek az Országos Rendőr-főkapitányság Teve utcai székházának tornyára.

Gyurcsány Ferenc diktatúrájában Bene László Országos főkapitány tájékoztatta a sajtót, hogy a lövéseket a korábbi feltételezésekkel szemben nem kocsiból, hanem álló helyzetből adták le az épületre a Déryné utca sarkáról. Arról nem beszélt, hogy a töltényhüvelyeket hol találták meg, csak annyit mondott, hogy összesen tizennégyet találtak. A hírek szerint tíz töltényhüvelyt a székház parkolójában találtak, de találtak hüvelyeket az Angyalföldi utca sarkán is, de azokról akkor még nem tudták, hogy közük van-e a lövöldözéshez. A kedd késő délutáni jelentések szerint a két utca sarkáról tüzelt az ismeretlen. 

2009-ben összeesett a kormányülést követő tájékoztatón Budai Bernadett

A kabinet szóvivője Gyurcsány Ferenc mellett lett rosszul. Az ájult Budait a hős miniszterelnök ölben vitte ki a teremből. Budai Bernadett az influenzajárvány és a stressz okozta kimerültségnek köszönhetően lett rosszul. 

2018-ban Gyurcsányék irodája égett ki

Teljesen megsemmisült a Demokratikus Koalíció budapesti irodája. A Teréz körúti ingatlan kiégett, miután a ház tetőszerkezete lángra kapott. A tűzoltók végül eloltották a lángokat, személyi sérülés nem történt. A pártnak volt biztosítása.
Mintegy négyszáz négyzetméteren égett szombaton a Teréz körúti épület tetőszerkezete. A helyszínen tíz tűzoltó-gépjárművel mintegy negyven fővárosi hivatásos tűzoltó dolgozott, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett kilenc - köztük három emelőre szerelt - vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint jelenleg utómunkálatokat végeznek.Az ügy pikantériája volt, hogy

Olyan dokumentumokat kért be a DK-tól az Állami Számvevőszék, amelyek elégtek a pártiroda tüzében

  Aztán napra pontosan 13 évvel a rendőrpalotát ért furcsa támadás után,

a DK bejelenti, hogy rálőttek az újbudai irodájukra.

  Unalmasak vagytok Kígyó, veletek mindig történik valami furcsaság...
Ismeri a viccet mindenki, ugye? Gyurcsányt felhívják hajnalban, hogy rálőttek a rendőrpalotára. - Miniszterelnök úr! Rálőttek a rendőrpalotára. - Már fél 2 van?
Vadhajtások.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató