2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Nincs lejjebb: A momentumos Donáth a megfúrt olimpián örömködik

Amit a Momentum diplomás kommunista politikuskezdeményei hazaáruló módon játszottak át mentoruknak, Macronnak. Még most sem sül le a bőr a képükről, három évvel a gyalázat után újra örömtáncot jár a grimaszbajnok EP-képviselő. Ezek a lilák tényleg károsak az egészségre!Szóval azért erre tényleg nehezen lehet szavakat találni. A (szinte kizárólag a) hazaárulásból bel- és európai politikát csináló vadliberális (vadul diplomás kommunista) Momentum nullás üdvöskéje, az érzelmi kőszikla Donáth Anna vette a bátorságot, és megünnepelte, hogy napra pontosan három éve torpedózták meg a 2026-os budapesti olimpia pályázatát, lehetőségét!

Fülledt örömtáncot lejt közösségi oldalán, mert meggyilkolták milliók, egy ország, egy nemzet álmát.

Elévülhetetlen és feledhetetlen „érdemeket” szerezve ezzel abban, hogy végül sikerült a világ legjelentősebb rendezvényének számító ötkarikás játékokat politikai mentoruk és tiszttartójuk, Macron Párizsa kezére játszani. Az egyre nyíltabban magyarellenes szégyenpárt és brüsszelitája nemhogy nem csinál belőle titkot, de büszke is rá, hogy csak a romboláshoz ért. Hogy a rombolás ennek a társaságnak „valami nagy dolog, nagy siker”. Hogy csak a rombolásban értek el „eredményeket”, hiszen építő jellegű tevékenységet, programot még nem láttunk a füstbombázásba feledkező lila ködös – ködös liláktól. Miközben a magyarság vereségén kárörvendő Donáth magvas gondolatnak aligha nevezhető szóhányását ízlelgetjük, már csak egyetlen kérdésünk marad:

lehet, hogy a Momentum három év alatt több máris kárt okozott Magyarországnak és a magyar nemzetnek, mint a szellemi-politikai előd SZDSZ két évtizeden keresztül?

A hazaáruló Donáth ezt írta a Facebookon: „Pontosan három éve Fekete-Győr András 266.151 bedobozolt aláírást húzott kiskocsin a Fővárosi Választási Irodához. Előző este még mintegy ötvenen egy pincében rendezgettük, dobozoltuk, készítettük elő a begyűjtött íveket. Egyikünk se tudta még a pontos számot, de a fáradtság ködén át is éreztük, hogy valami nagy dolog, nagy siker részesei vagyunk.   A másnapra pedig minden akkori momentumos pontosan emlékszik, és egész életében emlékezni fog. Tudja, hol volt, mit csinált, milyen ruhában volt, amikor elérte a hír: MEGCSINÁLTUK! Elképesztő meglepetés volt mindannyiunk számára a végső szám – ami, tegyük hozzá, nem is a végső, hiszen még ekkor is szaladtak Andris után aláírásokkal.   Aznap ugyanis kiderült, hogy a hajnaltól estig pultozó fiatalok, a szerveződő Momentum Mozgalom képviseli azt, amit a magyar emberek az olimpia tervéről valójában gondolnak. Kiderült, hogy velünk az ország! És pár huszonéves bátorságától visszariadt Orbán Viktor: visszavonatta az olimpiai pályázatot Tarlós Istvánnal.”  Normális ember, az egészséges nemzettudattal rendelkező magyar számára ehhez nem szükséges különösebb kommentár. Ezt tényleg megcsináltátok, percemberek! Legyetek rá büszkék, és dagadjon a kebletek Macron politikai júdáspénzétől! A történelmi emlékezet sohasem felejti az árulókat.Forrás: Ezatuti.blogstar.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató