2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Legalja: sok százezer magyar koronavírusossal riogat Pulai András

Döbbenetesen demagóg, aljas és mocskos kampányt folytat az MSZP-s házi elemzőként számon tartott publicusos.

„Előállhat az a helyzet, hogy ha mondjuk tényleg idejön a vírus, és mondjuk magyarok százezrei lesznek betegek, és egyszerre akarnak majd orvoshoz menni, hogy ki fog derülni, hogy nincsen egészségügyi eszköz sem például. És életre fog kelni az eddig populistának hangzott mondat, hogy lélegeztetőgépekre kellett volna költeni a pénzt, nem stadionokra, mert hát ugye konkrétan lélegeztetőgépek fogják életben tartani azokat az embereket, akik kétoldali tüdőgyulladással a kórházban fognak feküdni, és könnyen lehet, hogy nem lesz elég lélegeztetőgép az országban.”

Nincs elég baja a magyarságnak, nem elég, hogy idehaza is napról napra növekszik a koronavírussal fertőzöttek száma, a balliberális ellenzék gátlástalan, mocskos, szemét módon igyekszik politikai tőkét kovácsolni a világjárványból. Képtelenek önkontrollt gyakorolni, és önmérsékletet tanúsítani, most akarják ütni a vasat, mert meleget és vérszagot szimatolnak a dögevők. Úgy érzik, most minél rosszabb lesz (de ne legyen!) a nemzetnek, annál jobb lesz (de ne legyen) nekik. Remegnek a hatalomért, bármi áron.Az ennek jegyében született fenti ordenáré eszmefuttatás nem Gyurcsány Ferenc szájából hangzott el. De nem is Tóth Bertalan, sőt, nem is Fekete-Győr András vagy Jakab Péter szakértette meg a koronavírust. Pulai András, az MSZP házi elemzőjeként számon tartott főnyalonc vigyorgógép, a Publicus Intézet stratégiai igazgatója örömködött(?) / ökörködött(?) így az ATV Egyenes beszédében.Mintha előre ivott volna a medve bőrére... Még szerencse, hogy ezen a ponton – kormánypártisággal nem vádolható – beszélgetőpartnerei is érezhetően rápirítottak: tömegkatasztrófával mégse kampányoljon a kormány ellen. Ne is említsünk olyat, hogy magyarok százezreit döntheti le a Covid-19, ne, ne és ne! Pulai András szerint a koronavírus politikailag veszélyes az Orbán-kabinetre, mert ráirányíthatja a figyelmet arra, hogy az egészségügy „le van rohadva”. Ez az elemző véleménye, és akár helytálló, akár nem, szíve joga, hogy így gondolkodjon.

Százezres tömegű magyar koronavírusos betegről vizionálni, illetve arról értekezni, hogy ennyi fertőzött esetén nem lesz elég lélegeztetőgép: döbbenetesen demagóg, mocskos, kisstílű szemétség.

Ad 1) egyelőre – szerencsére – az egész világon van bő százezer koronavírusos. Ad 2) világnézettől függően számos szakember és politikus mutatott rá az utóbbi napokban: semelyik ország semmilyen egészségügyi rendszerét NEM LEHET járványhelyzetre, pláne VILÁGJÁRVÁNYRA optimalizálva kialakítani, megszabni. Nemcsak a százezres betegszám ordenáré riogatás, de az is minősíthetetlenül aljas húzás, ha bárki – hangsúlyozottan politikai célok elérését remélve ettől – ekkora elképzelt intenzív esetszámhoz viszonyítgatja a rendelkezésre álló lélegeztetőgépeket. Nincs mint hozzátenni: zsák a foltját. A magyar balliberális oldal, a magyar ellenzék tényleg nem ér egy kalap sz.rt se. Politikai értelemben lépegeztetőgépen van az egész szánalmas társaság. Az elemzőik meg csak olyanok, amilyeneket megérdemelnek...Forrás: Jp.blogstar.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató