Vadhajtások

Azonnal állítsák elő az Index főszerkesztőjét a hatóságok! A Vadhajtások lebuktatja aljas hazugságukat🔄

Frissítés a hivatalos cáfolattal:

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) cáfolta azt a sajtóban megjelent hírt, miszerint Csehországba tartó egészségügyi maszkokat tartalmazó szállítmányt foglalt le.

A NAV szombaton közölte az MTI-vel, hogy nem foglalt le maszkokat. Hozzátették, a NAV a koronavírus-járvány miatt kialakult veszélyhelyzetben elsősorban az adózóknak nyújtott szolgáltatásaira fókuszál.

A közúti ellenőrzésekkor – az adóelkerülő, visszaélésszerű magatartás kiszűrése mellett –  a szolgáltató jelleg dominál: a hivatal segíti a szállítókat, fuvarozókat is.

 

Forrás: MTI

 

17 órakor még mindig elérhető a hír egyes oldalakon. 

 

Amit mi előtte közzétettünk:

 

 

A Vadhajtások.hu napok óta követi és leleplezi a rémhírterjesztő cikkeket, ma is elkaptunk egyet. Egy aljasat, egy szándékos bűncselekményt amit az Index követett el. Ezzel szeretnénk segíteni a hatóságok munkáját. Az index ma délelőtt hozott egy cikket, manipulatív, szándékosan félrevezető vezető képpel. Maszkok hevernek az asztalon, ezzel bizonyították volna, hogy lefoglalták a maszkokat. 

 

A Vadhajtások szerkesztősége mindent dokumentált, és most ezt be is mutatja. Az Index ezekben a percekben eltüntette a cikkét mindenhonnan, levette a hírfolyamából is. A cikket több mint 6000 ember osztotta, a szándékos hazugságot. Ezt is dokumentálta szerkesztőségünk.

 

Az Index most közzétett egy olyan cikket, hogy a magyar hatóságok cáfolták a szándékos hazugságaikat ismét. A magyargyűlölő magyarhang is átemelte, bűnrészességet vállalva ezzel.

 

Reméljük segíthettünk!

 

Extra

 

A homoszexuális Homonnay így osztotta meg az Index szándékos hazugságát: