2024. május 11. - Ferenc
EUR : 387.78
USD : 359.69
Időjárás ikon22°14°

Az EU svéd kommunistája megígérte: meg fogjuk védeni a migránsokat!

Ylva Johansson a Twitter oldalán ajánlgatja a Spiegel-nek adott interjúját.A svéd Johanssonról azt kell tudni, hogy a szociáldemokrata politikus a kommunista gyökerekkel rendelkező Baloldali Pártban kezdte a politikai pályafutását. A migránsimádó svéd politikus később a kommunistáktól átpártolt a szociáldemokratákhoz, onnan vezetett az útja a kommunista Európai Unióba, ahol a migránsokért aggódhat.  Ylva Johansson szerint:

Nehéz időkben vagyunk, nincs kétség ebben. A kulcskérdés az, hogy milyen gyorsan tudunk visszatérni a normál állapotba. Csak akkor nyerhetünk, ha a tagállamok szorosan együttműködnek az EU Bizottsággal.

Majd folytatta az 1600 Görögországban veszteglő migránsgyerekkel, akiket át akarnak helyezni a tagállamokba: 

Természetesen azoknak a tagországoknak is, amelyek most a koronavírus-járvánnyal küzdenek, szintén fel kell készülniük. Ez nem egyszerre megy végbe, de szilárdan hiszem, hogy az első fiatalokat húsvét előtt át lehet helyezni.

...

Természetesen megértem, hogy a tagállamok helyzete megváltozott a koronavírus miatt, és késések merülhetnek fel. De jó benyomásom van a többi EU-ország szolidaritásáról. Most be kell bizonyítaniuk ezt.

A Spiegel újságírója feltette a kérdést, hogy mit tudnak csinálni a görögországi migránstáborokban a járvány kitörésének megfékezése és a migránsok védelme érdekében. Ylva Johansson így felelt:

Egy sürgősségi cselekvési tervet dolgoztunk ki Görögországgal, amelyet a görög hatóságoknak most lépésről lépésre kell végrehajtaniuk. Azt tervezi, hogy kiszabadítjuk a legsebezhetőbb embereket a táborokból. Idős embereket, betegeket a szigeteken lévő üres szállodákba, vagy a görög szárazföldre kell vinni. Ennek most meg kell kezdődnie, és ez a görög hatóságok felelőssége.

  Tehát az EU-nak továbbra is a migráció a fontos, miközben Olaszország és Spanyolország teljesen letérdelt. Ki kell lépni az Európia Unióból mihamarabb!  Bede Zsolt – Vadhajtasok.huT.me/bedezsolt | Vk.com/bedezsolti  | Twitter.com/BedeZsolt2 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató