2024. május 15. - Szonja, Zsófia
EUR : 386.64
USD : 358.53
Időjárás ikon21°12°

Soros homoszexuálisai a 444 szerkesztőségében, most egy kitalált orvosi történettel hergelnek

  Teljesen ki vannak akadva Soros felszopói a homoszexuálisok fellegvárában a 444 szerkesztőségében. Olyan hazug és hangulatkeltő cikket írtak, amit már sikerült is 1200 magyarul beszélő agyhalottnak lájkolnia is, hogy ez bekerül majd a történelem könyvekbe.   Ki is emeltük a lényegét a cikknek, és a címnek.Sem a kórház, sem az orvos neve nem derül ki a cikkből, magyarul titkolják, hogy ne lehessen cáfolni a 444 legújabb meséjét.Miközben az orvosok átlagbére bőven 800 ezer fölött van, a koronavírus-járvány idején pedig jelentős pótlékokkal egészítik azt ki, miközben csak idén 34%-kal nőnek az eü dolgozók bérei, miközben április 3-án bejelentették az 500 ezer forintos jutalmat, a 444 a márciusi bérpapíron keresi azt, és azt hazudja, hogy az ORVOS 183 ezer forintot kapott márciusra.
De természetesen a homoszexuális 444 sem nem nevezi meg az Orvost, sem a Kórházat, hogy ezt cáfolni lehessen. Maga az egész cikk egy alpári hangulatkeltés. Most ezek vagy arra játszanak, hogy valakinél elszakadjon az a bizonyos cérna és Ők szeretnének lenni a magyar Charlie Hebdo, vagy tényleg bármit megtehetnek mert soha semminek nincsen következménye. Álhír-törvény ide vagy oda.
Lehet hamarosan írunk mi is egy cikket arról, hogy jelentkezett nálunk egy informátor, aki azt állítja, hogy a 444 szerkesztőségében állatszex megy, legutóbb azt hallotta, hogy kakasokat, cicákat, de volt olyan hétvége, amikor lovat is vittek be a 444 szerkesztőségébe, hogy szexuális vágyaikat kielégítsék.     (A számok a baloldali álhírek ellenszere Facebook-oldala nyomán)
 
 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató