2024. május 07. - Gizella
EUR : 389.62
USD : 361.8
Időjárás ikon21°15°

Egy indexes kurv@ mocskolja Müller Cecíliát

Presinszky Judit fontosnak tartotta, hogy Müller Cecília életútját megírja, mert nem lehet róla semmit tudni.Mindenek előtt bemutatjuk ennek a szarházinak a pofáját:Ez a rohadék indexes picsa, így ír Müller Cecíliáról:

Az egészségügy mellett van egy másik élete is, világi lelkipásztori munkatárs. Közben mémek, paródiák kiapadhatatlan forrása. Hónapok óta halljuk a nevét, de életútjáról nem sokat lehetett tudni.

A liberálisoknak semmi sem szent, ezt mi már nagyon jól tudjuk. A legjobban Menczer Tamás fogalmazta meg, hogy mit kell gondolni ezekről a gusztustalan állatokról, akik csak kritizálni tudnak, de semmit nem tettek le igazából az asztalra. Ez a Presinszky Judit nevű szaralak is annyit tud, mint a DK-s Varga. Pontosan ugyanannyit:  Megnéznénk szívesen Juditkát, hogy Müller Cecília helyett hogy bírná a 40. vagy az 50.-ik napon, egyszerűbb neki home office-ból megírni a mocskolódó cikkét az Index nevű szennyportálon. Presinszky így ír:

Müller Cecíliát viszont az utóbbi időben annyira a középpontba tolták, hogy néhány helyen már az ország nagymamájának nevezik, stílusával pedig paródiákat és mémeket ihlet.

Ez a liberális fegyvertény: mémeket gyártani, szuper!Meg is üzenték az indexes magyargyűlölőknek, hogy most nincs itt az ideje ezzel foglalkozni, de Juditka nem tartotta tiszteletben a kérést, így számolt be a cikkében:Emailben küldtük el néhány kérdésünket a szakmai előmenetelével kapcsolatban, mire azt a választ kaptuk, az országos tisztifőorvos „minden percét kitölti a világjárvány elleni küzdelem”, és „szinte éjt nappallá téve dolgozik a magyar lakosság védelme érdekében”. Mindezért pedig

dr. Müller Cecília köszöni az érdeklődést, de jelen helyzetben a privát életére vonatkozó beszélgetést nem tartja sem időszerűnek, sem rendjén valónak.

Már hetek óta látjuk és írunk arról, hogy Müller Cecília, illetve Orbán Viktor maga megy el a kórházakba, vírusos gócpontok környékére. Ezt viszont nem látjuk a nagytudású Karácsony Gergelytől vagy Gyurcsány Feritől, aki talán már ki sem mer mozdulni a karanténből, mert az alkoholizmusával komoly veszélyben van a koronavírussal által fenyegetve. Ezekről is írhatna Juditka, a liberálisok gyöngye. Térjünk vissza a cikkére! Ki tudta deríteni, hogy merre él Müller Cecília, leírja az életútját, családi állapotát. Majd elért a kolontári vörösiszap-katasztrófáig. Így tudta leírni az ominózus eseményt:
A VÖRÖSISZAP-KATASZTRÓFA IDEJÉN KICSIT PSZICHÉSEN ÖSSZEOMLOTT.
Presinszky folytatja a lejáratást:Nagyvenyimi szomszédja szerint Müller akkoriban fáradt volt, és autójának kerekein látni lehetett a vörösiszapot. Azt megszólalónk sem tagadja, hogy Müller járt volna a helyszínre, de szerinte „akkoriban sokan kaptak elismerést, elsősorban olyanok is, akiknek nem nagyon lett a cipője vörösiszapos”. Természetesen jön az O1G narratíva is:A katasztrófa idején egy új ismeretséget is szerzett Müller: egyik ismerője szerint ugyanis ekkor ismerte meg Orbán Viktor miniszterelnököt. Röhögünk ezeken a szarháziakon. Amikor Karácsony főpolgármester lett, akkor ezeket nem zavarta a sok új ismertség. Az alkalmatlan főpolgi elővette Gyurcsány összes haverját. 41 tanácsadót, 5 helyettest beszúrt maga köré. De, az más... Szerencsére nem a balliberálisok irányítják az országot a koronavírus-járvány idején. Azt is leírtuk, hogy Müller Cecília többször kereszttel a nyakában látható az operatív törzs sajtótájékoztatóján, illetve volt, hogy Wass Alberttől idézett. Természetesen zavarja a globalista, neoliberális indexes hazaárulókat a személye. Ők azt szeretnék, ha ilyen kétfarkú kutyapártos, drogliberalizációért harcoló leszbikus kurva tartaná a tájékoztatást, szivárványos kitűzővel a ruháján. No pasaran!Presinszky folytatja:

A rosszabb nyelvek szerint politikai kapcsolatai miatt is kerülhetett erre a pozícióra

Kicsit lejjebb:

Egy másik forrásunk szerint viszont „kell valamilyen szintű politikai kapcsolat, háttér egy ilyen tisztséghez, de nem feltétlenül kell elkötelezettnek lenni

Majd jön a nagy mémes rész Judittól:Ezek az életvezetési tanácsai persze kiapadhatatlan forrásai lettek a mémeknek: rengeteg összevágott videót találni az interneten: az egyikben a Szomszédok sorozat stílusában adja elő praktikáit, máskor a fiatalok kedvenc felületén, a TikTokon jelenik meg rövid összevágásokban. De az operatív törzs maga is megvillantotta az egyik sajtótájékoztató végén a felnőtt színezőt, ami a törzs három tagját, Lakatos Tibort, Müller Cecíliát és Gál Kristófot ábrázolja. Ha pedig elkezdjük beírni a Google keresőbe a nevét, akkor a legnépszerűbb keresések között a „Müller Cecília aranyköpések”, „paródia” és „frizura” vannak. Különféle rajongói csoportokat csináltak róla Facebookon, de még a napi öltözékéről is mélyelemzéseket írnak. Hát, ez nagyon komoly, Judit. Ti vagytok a legnagyobb mémek. Szerencsétekre ebben a kibaszott nagy diktatúrában bármit megtehettek... ugye? Mi csak annyit üzennénk: Presinszky! Te büdös kurva! Müller Cecília lábujjáig nem érsz fel! Elmész a büdös kurva anyádba a Tóta W-vel együtt!

Cecíliának meg köszönjük a kemény, kitartó, alázatos munkáját!

 Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató