2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Fekete-Győr szerint nekik kell befejezniük a rendszerváltást

A HVG-n jelent meg a Momentum első emberének az eszmefuttatása:

Azért dolgozunk, hogy leváltsuk azokat a rendszereket, amelyek Magyarországot a 20. század nagy vesztesévé tették: hogy ne térjen vissza sem Horthy-, sem a Kádár-, sem az Orbán-féle elnyomó és vereségre ítélt politika.

- írja a magyargyűlölő párt elnöke. Fekete-Győr így folytatja:

Most, harminc év múlva Magyarországon újra egy elnyomóvá lett rendszerben találjuk magunkat. A Fidesz új autoriter államot épít, ahol, az “aki nincs velünk, az ellenünk van” logikája roncsolja a társadalmat. Ma újra kirúgnak embereket az állásukból azért, mert kritizálják a kormányt, vagy csak mert nem hajtják végig a legkorruptabb vagy leghajmeresztőbb utasításokat. 

Érdekes, hogy a Momentum soha nem kritizálja azokat, akikkel összefog. Például, ha a 30 évet kritizálja, akkor ebbe bele tartozik Gyurcsány Ferenc is és azok a szereplők, akiket Karácsony Gergely előszeretettel tesz meg fővárosi pozíciókba. Erről mindig elfelejt beszélni a Momentum. A macronista, neoliberális párt vezetője szerint rájuk vár a rendszerváltás befejezése:A rendszerváltás körül született magyar nemzedékek 30 évvel a rendszerváltás után most kapnak egy újabb esélyt. A Fidesz tévesen azt állítja magáról, hogy befejezte a rendszerváltást.  Ezzel szemben a dolog úgy áll, hogy az én nemzedékemre hárul a rendszerváltás befejezésének feladata.A magyarok Istene mentsen meg minket a Donáth Annáktól, Cseh Katalinoktól meg a Fekete-Győr Bandiktól!  

Tegyük a magyarságot a 20. század veszteséből a 21. század nyertesévé!

- fejezte be a publicisztikáját a momentumos.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató