2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Jákob Petya Kádárhoz hasonlította Orbán Viktort

A baloldali Jobbik elnöke a baloldali ATV-ben beszélt az elmúlt 30 évről. Ugyanazok vannak ma a hatalmon - fejtegeti a gyurcsányista Jákob. Mint ismert, ünnepi ülésen emlékezett a parlament arra, hogy 30 évvel ezelőtt ezen a napon ült össze a rendszerváltás utáni első, demokratikusan választott országgyűlés. Az ellenzék a sértődöttségükből fakadóan nem vett részt az eseményen. A "Ballik" első embere a Facebookon írja:
elszabotálták a rendszerváltást, leépítették a demokráciát és megszavazták azt a felhatalmazási törvényt, mely szerint parlament nélkül is lehet kormányozni egészen addig, amíg Kádár János, akarom mondani, Orbán Viktor akarja. Ha a Fidesz szerint volt is rendszerváltás, azóta már visszaváltották.
Jakab Péter egy videót osztott meg, amin arról beszél, hogyOrbán Viktor visszatért a saját gyökereihez, tehát az új Kádár Jánost, azt úgy hívják, hogy Orbán Viktor. Vagy mehetnék még régebbre is, ugye Rákosi Mátyásnak volt egy olyan beidegződése, hogy az ellenzékkel nem vitatkozni kell, nem meggyőzni kell, hanem legyőzni kell.Majd hozzátette:Az igazi rendszerváltás ránk vár.A követői azonban kiakadtak, mert sérti őket Jakab kijelentése, mivel Kádár sokkal jobb, mint Orbán. Tehát a Jobbik vezérének kádárista hívei vannak...annyira gyönyörű:Vadhajtasok.hu 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató