Vadhajtások

Ehhez pofa kell: 12 milliós autóval dudált az O1G-maszkokat gyártó Momentumos Gyulán

Ahogyan arról tegnap elsőként beszámoltunk, Gyulán esett pofára az ellenzék a dudálós tüntetéssel. Ezen túl egy érdekes képsorozat került szerkesztőségünk birtokába. Ezt most megmutatjuk olvasóinknak.

 

 

A mélyszegénységben élők, az Orbán-diktatúra ellent toporzékolók, az elnyomottak felvonultak Gyulán. Soros-blogja közzétett fényképén akadt meg a szemünk. Az alábbi képen, csini zöld ruhában az a hölgy látható, akiről a Vadhajtások.hu derítette ki, hogy O1G-s maszkokat varr, adományoz, nevét persze nem vállalta. Erről itt számoltunk be. 

 

Nagyon örülünk, hogy Mikóné Hírth Bea is dudálgat, az elnyomás ellen. 

 

 

 

Így került be a Momentumos, moslékellenzéki a köztudatba

 

 

Mint fentebb írtuk, szerkesztőségünk birtokába került az elnyomott, és rettentően szar minden, meg amúgy is, szemét Orbán tönkre tett mindent, és nem is soroljuk tovább, lényeg, hogy itt van Bea érkezése. Egy 12 milliós autóval a szar minden ellen, Audi Q5-el meg is érkezett tegnap Bea. Mert O1G!

 

 

 

 

 

Azt kívánjuk, soha ne legyen szarabb az ilyen Beáknak, akik O1G maszkokat gyártanak, mocskolnak mindent és mindenkit, miközben a pofájuk még ezt is elbírja, hogy egy 12 milliós autóból ugathatnak, hogy: LOPNAK!