Vadhajtások

Cseh és Donáth is a homoszexuálisokat sajnáltatja

A homofóbia elleni világnap alkalmából a Momentum két címeres hazaárulója is megosztotta a gondolatát a közösségi oldalon.

Cseh Katalin szerint a magyar leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer és interszex közösség számára a korlátozások nem érnek véget ma éjfélkor. Megtudhatjuk a bejegyzéséből, hogy a buzik nincsenek biztonságban ma Magyarországon. Sőt folytatja egy kis fideszezéssel:

Az elmúlt évek során ráadásul a kormányzat a leggusztustalanabb haszonszerzési játszmázással az LMBTQI közösség jogainak további csorbításával próbált demonstratív módon szembehelyezkedni politikai ellenfeleikkel és az általuk oly nagyon lenézett európai uniós normákkal. Egyenlőség, elfogadás, szabadság – a kormány számára ez mind-mind szitokszónak számít.

A szokásos mantrát sem felejtette el leírni, ami nettó hazugság:

A koronavírus-járvány árnyékában benyújtott salátatörvény 33-as paragrafusa tökéletes példa a kormány embertelen cinizmusára – a transznemű emberek életének megnehezítésének természetesen semmi köze nincs a járvány elleni védekezéshez, uszításra azonban kiválóan alkalmas.

Ezt a kormány már a pandémia előtt is fontolóra vette, hiába vergődik a botmixeres CS1K.

Szél, Donáth és Cseh… a jelentéktelen hazaárulók. Ők ma az ellenzék.

 

Társa, a nemi erőszakkal vádolt Donát László lánya is megszólalt:

Donáth Anna a jól bevált ellenségképpel kezdi a bejegyzését:

Hiába változik pozitív irányba Európa társadalmainak hozzáállása az LMBTQ-közösségekhez, közben újra valódi hatalommal rendelkező politikai csoportok, több esetben pedig uniós tagállamok kormányai nézték ki maguknak az LMBTQ-közösséget ellenségképnek.

Majd szélsőséges politikai erők támadásáról beszél, akik politikai haszonszerzésből uszítanak. Donáth Anna így értelmezi a normalitás melletti kiállást. Érdekes…

Donáth belekeveri Putyint is, szerinte fel kell lépni, mert nem győzedelmeskedhet az orosz-modell. Megemlítette Kövér László kijelentését is, és megtudhattuk, hogy emiatt nagyon komoly a helyzet hazánkban. Semjén Zsolt sem maradhatott, aki a transzneműek ellen szólalt fel.

 

Tehát összegezzük: Menjetek a kurva anyátokba!

Vadhajtasok.hu