Vadhajtások

Czutor Zoltán kivégzéssel fenyegette meg a Fidesz-szavazókat

A Belmondo zenekar frontembere(Fogalmunk nincs milyen szutyok együttes lehet, sosem hallottuk a nevüket,- a szerk.) György Zsombor Magyar (Gyűlölő) Hang-főszerkesztő Facebook-bejegyzése alatt kezdett rá a jó öreg kommunista nótára.

Ezek kierőszakolják maguknak, hogy egyszer csak majd ugyanúgy kezeljük a fidesz szavazót, mint hajdanán a nyilas suhancokat, vagy az AVH-st. Meg fogják csinálni, hogy a köznép úgy is bánjon majd el velük

– ezzel a félreérthetetlen, bár egy kicsit magyartalan két mondattal kommentálta György Zsombor Facebook-posztját Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar frontembere.

A Kötöttfogás című ellenzéki „vitaműsorban” is gyakran megforduló zenész fenyegetését a Jobbik-közeli Magyar (Gyűlölő) Hang főszerkesztője nem távolította el, így annak üzenetével vélelmezhetően egyetért.

György Zsombor eredeti, személyeskedésbe torkolló Facebook-bejegyzése egyébként azért született meg, mert a Simicska-árva újságírónak nem tetszett, hogy a Hír TV Troll című műsorában az ő agymenésivel is foglalkoztak.

Az ominózus poszt alatt Czutor Zoltánon kívül olyan gigászok is megjelentek, mint Csintalan Sándor, Gulyás Balázs, Lukácsi Katalin, Stumpf András, Szalay Dániel, Dévényi István, Varga-Damm Andrea, Szalma Botond, vagy éppen Torkos Matild. Nagyjából Magyarország söpredéke, akik Simi felszopói voltak, de már kenyérre sem futja nekik, így maradt a Facebook-vergődés.

Aki elmondaná a véleményét a témában, György Zsombor nyilvános Facebook-posztja alatt minden további nélkül megteheti:

 

 

Sajnos nincsenek most koncertek, de bízunk benne hamarosan azok is beindulnak. Aztán fellépünk mi is a színpadra, hogy tessék minket felakasztani, meg ilyenek….

 

 

 

 

(888.hu nyomán)