2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Ledobjuk Karácsony Gergelyre az atombombát: Nyilvánosságra hozzuk, ahogy egy náci társaságában szerepel

Akkor lássuk csak, ki is a náci?  A mai gyalázatról mi is beszámoltunk, miszerint Budapest első embere, Karácsony Gergely szerint, a tegnapi megemlékezés, valójában náci feldúlás volt. Ezt mostanra szinte a teljes ellenzéki politikai kar meglovagolta.  
Mi akkor most gyönyörűen a kardjába is döntjük Karácsony Gergelyt, aki ilyen aljas politikai kommunikációt használ, nem ismerve sem Istent, sem embert. Portálunknak volt több országos méretűre duzzadt megszólalása, ellenzéki politikusainkkal szemben. Reméljük ez is ilyen lesz.
 Ugyanis, birtokunkban van egy fotó.  Karácsony Gergelyről, és egy valódi náci ruhában lévő srácról. Közös szelfi is készült, mosolyogva. A tegnapi megemlékezésen tisztességes, magyar és hazaszerető srácok tartottak megemlékezést. Mára ők lettek a nácik Karácsony vezetésével a liberális sajtó hasábjain.   Eközben Karácsony Gergely egy olyan egyenruhában lévő sráccal szelfizget, amelyiken jól látható az a paroli, amelyik az SS harmadik legmagasabb rendfokozatához párosult. Az SS - Obergruppenführerhez (fegyvernemi tábornok). Ezt a stílust 1942-től 1945-ig alkalmazták a tölgyfalevelek ilyen megjelenítésével.   

Karácsony Gergely, most akkor ki is a náci? 

    De bemutatjuk a teljes ruházatot, ami mellett már Karácsony Neve szerepel, cikkünk megjelenése után. Borzasztóan várjuk a teljes ellenzéki oldalakat, lapokat, hogy most akkor mondják már meg nekünk. Ki is a náci?        [embed]https://www.vadhajtasok.hu/2019/10/18/nyilt-level-a-wass-albertet-nacizo-karacsonynak/[/embed]      Vadhajtások.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató