2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Hogy lehet valaki ilyen lelketlen, sötét gazember?

Aki megemlékezik a Deák téren bestiálisan kivégzett két fiatal srácról, az „náci”, „rasszista”, illetőleg „szottyos gyűlöletet” gerjeszt – ezt bírta kiokádni magából Karácsony Gergely. Olvassuk a sorait, pislogunk és nem hisszük el: hogyan választhatott meg Budapest egy ilyen degenerált vadbarmot vezetőnek? Meggyilkoltak két gyerek-embert, nagy valószínűséggel rasszista indítékból – ennek meg részvétnyilvánítás helyett van pofája lenácizni a megemlékezőket. Gyomorforgató, lelketlen alak! Az egész országot megrázta, ami a Deák téren történt. Brutálisan kivégeztek két fiút. Két gyerek-embert, akik előtt még ott állt az egész élet. Néhány drogos véglény ölte meg őket, minden ok nélkül, passzióból. A 16 éves Lacit nyakon, a 21 éves Gergőt szíven szúrta a gyilkos, Cs. Krisztián, társai pedig még a földön is tovább ütötték, rúgták a haldoklókat. Cs. Krisztián gyilkosnak személyiségi jogai vannak, ezért őt csak Cs. Krisztiánnak szabad szólítani, és mivel még nem töltötte be a huszadik életévét, ezért életfogytiglanra sem szabad küldeni. (Hahó, törvényhozás!) Noha egy igazságos, épelméjű világban kötél járna neki vagy golyó. Tény, hogy Cs. Krisztián a Facebook-oldalán rasszista, fehérgyűlölő mémeket osztott meg. Ez és a leszámolásról eddig megismert információk alapján föltételezhető, hogy a gyilkos rasszista nézetei is szerepet játszhattak a bestiális bűntényben.
  • Abban biztosak lehetünk, hogy fordított esetben (tehát ha az áldozat színesbőrű, gyilkosa fehér lenne) nagy hangsúlyt kapna egy efféle nyom, a vádiratban és az ítéletben is súlyos éveket jelentene a fajgyűlölet mint mozgatórugó. Ám most a sokkal gyakoribb „nem fordított” esettel állunk szemben…  
Ismerve az érzékenyített magyar bíróságok (tisztelet a kivételnek!) torzult gondolkodását, bűnözőket mentegető ámokfutását, ne vegyünk mérget, hogy az ítéletben nyoma lesz Cs. Krisztián fajgyűlöletének. Fölteszem, nem lesz. S fölteszem: jó, ha tíz évet kap Cs. Krisztián, amiből aztán idő előtt, kedvezménnyel szabadul majd, és folytatja a narkózást, gyilkolászást.

MORAL INSANITY

Történt hát egy fölfoghatatlanul aljas, értelmetlen rémtett. Egy nyíltan rasszista elveket hirdető véglény meggyilkolt két fiatalembert. Miután az áldozatok ismert focidrukkerek voltak (egyik újpesti, másik REAC-os), tegnap több ezer szurkoló gyűlt össze a fővárosban, hogy megemlékezzen Laciról és Gergőről. Ott voltak a fradisták, a kispestiek, MTK-sok, diósgyőriek, debreceniek, fehérváriak – mindenki. A rendezvény békés volt, a láthatóan jó erőben lévő ultrák senkit sem bántottak, nem volt gyújtogatás, őrjöngés. (Nem úgy, mint mondjuk Minneapolisban, ahol egy rendőri intézkedés nyomán elhunyt színesbőrű bűnöző halála miatt a tüntető kisebbség fölgyújtotta a fél várost. De hát az a „művelt”Nyugat, ugyebár…) Akinek szíve, lelke, ép erkölcsi érzéke van, ilyenkor megáll, lehajtja a fejét, részvétet nyilvánít Laci és Gergő családjának. Vagy ha erre képtelen (mert nem volt gyerekszobája,  mert lelki nyomoronc vagy mert balliberális), akkor csöndben eloldalog.
  • Budapest főpolgármesterét azonban másfajta anyagból gyúrták. Neki az egész országot fölkavaró rémtett miatt eszében sincs részvétet nyilvánítani. Inkább fröcsögve lenácizza, lerasszistázza a megemlékezőket. Önbíráskodást, megfélemlítést, a város földúlását emlegeti. Miért is? Milyen önbíráskodás? Milyen földúlás? És egyáltalán: ki a náci?
Ha azt vesszük, hogy a megválasztása utáni első interjúban a magyar irodalom egyik legnagyobbját, Wass Albertet is lenácizta ez a gyengeelméjű, akkor utóbbi kérdésre máris tudjuk a választ: mindenki náci, aki nem Karácsony Gergely és a haverjai. Ön is náci, tisztelt Olvasó, nyugodjon bele! Tudvalévő, egy olyan embertípus van a földön, aki szerint rajta kívül mindenki más náci: ez pedig a kommunista. Náci a kisgazda, a kereszténydemokrata, a polgári demokrata és a szociáldemokrata is. Sőt, a Rajk-per óta tudjuk, hogy a kommunista is náci. (Ez utóbbi legalább igaz.)

Az egyik meggyilkolt fiú nagymamája a csütörtöki megemlékezésen. Karácsony szerint nyilván ő is náci… (Forrás: Facebook)

Karácsony Gergely pontosan ugyanazon a szellemi és erkölcsi magaslaton gubbaszt, amelyen Horváth Béla Facebook-fölhasználó, aki a minap a következőket nyilatkozta a kivégzett Laciról és Gergőről:Ez a csávó, aki megölte ezt a két szerencsétlen náci ivadékos kutyát, hogy b*szták volna szájba az anyjukat, még kiskorukba, mert ők utálnak minket, mint a szart. Nem kell itten beszélgetni, hogy mondták a sok aláírásba, hogy izé, részvétem a családnak, részvétem ide, hát részvét a f*szom. Nem kell nevelni úgy a zabidat, hogy fajgyűlölő legyen, náci legyen.Karácsony Gergely és Horváth Béla. Lelki sérült, kezelésre szoruló emberek. Kettejük között talán csak egy lényeges különbség van: Horváth valószínűleg okosabban vezetné a fővárost… Kétségbeejtő, hogy Budapest ezt a moral insanity-t emelte pajzsra. Csodálatos négy és fél év elé nézünk.     Pilhál Tamás írása a Pestisrácok.hu-n jelent meg 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató