2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Szégyen: tudósítónkat Bede Zsoltot garázdaság miatt büntette meg és ítélte el a bíróság, mert paprikás krumplit vitt a jobbikos fórumra

Dübörög a jobbikos besúgógyár.Most itt a nyár elején, ahogy egy picit alábbhagynak a hírek, szerkesztőségünkben több értekezletet tartunk. A Vadhajtások vezetősége mai csúcstalálkozóra készülve, elfoglalta helyét az irodában és mielőtt kezdtünk volna, szintén az irodába lépett Bede Zsolt tudósítónk. Zsolt előremeredt tekintettel az asztalhoz lépett és letette a borítékot, ami a kezében volt. Ezután szótlanul helyet foglalt. Az értekezletünk megkezdése előtt néztük egymást, mert ilyet még nem látunk tudósítónk arcán. Ekkor szólalt csak meg Bede Zsolt és mondta: nyissátok ki a borítékot.

A borítékban egy bírósági végzés állt, ami az alábbiakat tartalmazta:

A bíróság megállapítja, hogy Bede Zsolt elkövette garázdaság szabálysértését, ezért vele szemben a bíróság 25000 forint pénzbírságot szab ki.A bírósági végzésből a 7-es pontot emelnénk ki olvasóinknak: A rendelkezésre álló tanúvallomások, így Budai Lóránt, Jakab Péter Dénes ( Dénes is vagy a kurva anyádat! - szerk.), Várdai Gábor, Molnár Enikő és Csányi Tamás tanúk vallomásai (tehát a Jobbik teljes vezetősége felsorakozott a tudósítónkkal szemben a bíróságon, egybehangzóan megerősítik a kamerafelvételen látottakat, miszerint Bede Zsolt megzavarta a rendezvényt a magatartásával, illetve hogy kiabált, szitkozódott, hangoskodott, illetve a paprikás krumplit kiöntötte. A tanúk úgy nyilatkoztak, hogy Bede Zsolt magatartása riadalmat, félelmet keltett.Az eset ezen a linken megtekinthető.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató