2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Tordaiék rasszizmus miatt feljelentették portálunkat, de elküldték őket a halál faszára

„Elképesztő az a cinizmus, ahogyan az NMHH különbséget tesz a rasszista, gyűlöletkeltő tartalmakat illetően - legalábbis ez tűnik ki abból a dokumentációból, amelyet egy Párbeszéd-szimpatizánstól kaptam,- írja a büdösszájú Tordai Bence. Kamilla nem tett mást, mint – egy hét különbséggel – bejelentett egy-egy, ugyanarra a szövegpanelra kifutó Vadhajtások-, illetve Bayer Zsolt-féle gyűlöletbeszédet. Nyilván kitaláljátok: amíg az NMHH a »mocskos nigger banánzabáló fekete szarok fosztogatásait« fordulatot a szélsőjobboldali portálon emberi méltóságot sértő, gyűlöletkeltésre alkalmas kijelentésként értelmezte (még szép!), addig a »kibaszott négerek mocskos bakancsát kell csókolgatni, és önfeledten mosolyogni hozzá?« kontentet megjelenítő B. Zsolt (az 5. számú Fidesz tagkönyv tulajdonosa) szövegét nem találta jogsértőnek. Kedves NMHH, értem én, hogy az uszítás és gyűlöletkeltés évtizedes bajnokát, Orbán barátját védeni kell, de az mégiscsak jobb az lenne, ha elkezdenének végre szakmai, jogi, erkölcsi alapon dolgozni, minden esetben megvédve az emberi méltóságot, nemet mondva az uszításra és a gyűlöletkeltésre. Amit önök tesznek, az nettó aljasság és állampárti időket idéző, gerinctelen szervilizmus. Szégyelljék magukat! Ha valaki kíváncsi a két bejelentésre és az NMHH visszajelzésére, alább részletesen elolvashatja: 2020. június 4. Bejelentett tartalom a Vadhajtásokon: »A Vadhajtások.hu szerkesztősége talált egy ÉLŐ videót, ezen lehet követni Philadelphia utcáit. Mi is élőben közvetítjük, harc, lángoló autók, a mocskos nigger banánzabáló fekete szarok fosztogatásait és a terrorista antifák harcait.« Az NMHH válasza:
Bejelentésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a sérelmezett tartalmat megvizsgáltuk, és úgy ítéljük meg, hogy az emberi méltóságot sértő, gyűlöletkeltésre alkalmas kijelentéseket tartalmaz. Erről értesítettük a weboldal szerkesztőit, és – mivel a tartalomszolgáltató egyelőre nem reagált kérésünkre – az weboldalt hosztoló tárhelyszolgáltatót is. Amint visszajelzés érkezik, értesítjük Önt. E körben az Internet Hotline munkatársai azt tapasztalják, hogy a szolgáltatók jellemzően együttműködőek és kérésre a jogellenesnek vélt tartalmakat eltávolítják. Amint visszajelzés érkezik, értesítjük Önt.
2020. június 11. Bejelentett tartalom Bayer Zsolt blogján: »Ez lenne a jövő? Kibaszott négerek mocskos bakancsát kell csókolgatni, és önfeledten mosolyogni hozzá? Örülni? Mert másképp kinyírnak vagy összevernek? Akkor inkább irány Szibéria.« Az NMHH válasza:
Bejelentésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a sérelmezett tartalmat megvizsgáltuk, de nem találtuk jogsértőnek, a véleménynyilvánítás szabadságának korlátozása nem indokolt.
      Bence, ezt megint beszoptátok. Retkek.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató