2024. április 27. - Zita
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon19°

Az Antifák már a futball világát is átalakítanák

A Facebookon az 570 000 követővel rendelkező Redfish nevű anarchista oldal örömmámorban tört ki, miután a Liverpool megnyerte az angol bajnokságot.
A Liverpool sikeressége a szocializmusra alapul
Az antifasiszta oldal most a futballt próbálja megváltoztatni oly módon, hogy hangzatos idézeteket nyom le a követői torkán. Nyugat-Európában már a legtöbb szurkolói tábor inkább szélsőbalos, mint jobboldali. Ez jellemző a németekre, görögökre, olaszokra leginkább. Jellemző a stadionok világára, hogy amíg a balosok egyre brutálisabban nyomulnak és nem vetik meg az erőszakot, addig a szélsőjobboldaliakat kitiltják mindenhonnan. A vörös csillag, a Che Guevara, a sarlókalapács szimbólumokat szabadon viselhetik az antifák. Kit érdekelnek a kommunizmus által legyilkolt milliók?! A másik oldalon meg már számkombinációkat betiltják, amelyek tiltott dolgokra utalnak. Mindenhol csak a kettős mérce.Természetesen ez sem jellemző Kelet-Európára. Magyarországon és Lengyelországban forró a talaj az antifák számára...  Az olaszoknál a legnagyobb szélsőjobboldali brigád a Laziohoz tartozik, ott ahol gyakran felcsendül az 1956-os forradalom himnusza, az Avanti Ragazzi di Buda is. Nekik a legnagyobb ellenségük a szélsőbalos Livorno. A Black Lives Matter őrület az olasz focit is behálózta, mondjuk a Torinónál kicsit félreértelmezték a dolgokat:  Visszatérve a szélsőbalos oldalhoz, ők most elővették a klub legnagyobb legendáját és a jelenlegi edzőjét, aki 30 év után a csúcsra juttatta a Liverpoolt. Bill Shankly kétségkívül az egyik legnagyobb volt a klubnál, de hiba lenne kommunistának beállítani a mondatait:
A szocializmus, amiben én hiszek arról szól, hogy mindenki egymásért dolgozik, egymást segíti és végül egyformán kiveszik a részüket a sikerekből is. Lehet, hogy ezzel sokat kérek, de én így gondolkodom a futballról és az életről.
A liverpooli legenda ezen mondata tetszett meg a neo-kommunistáknak és próbálják felhasználni az egyesületet az anarchiára. Ehhez jött hozzá most Jürgen Klopp, jelenlegi vezetőedző mondata:
Baloldali vagyok természetesen. Jól csinálom, és azt akarom, hogy mások is jól csinálják. Amit soha életemben nem tennék, hogy a jobboldalra szavazzak.
 Ez is csak egy folyamat része, a sporton keresztül tömegeket lehet megmozgatni. Így építik a kommunizmust a nyugaton. Gelsenkirchenben már Lenin-szobrot állítottak, most elkezdik bemagyarázni, hogy a kommunizmus/szocializmus mennyire csodás. Közben a Premier League mérkőzései úgy kezdődnek, hogy a bűnöző Floyd miatt elkezdődött Black Lives Matter kampánynak lefeküdtek. A mezekre is rátették "a fehérgyűlölő" szervezet nevét, illetve a játékosok térdelve kezdték el a mérkőzéseket.  Így tesznek minden Bajnokok Ligája mérkőzés közvetítése közben. Jön a homokos propaganda, a No Racism kampány és már helyben is vagyunk. Elveszik az ember méltóságát. Már szinte szégyellnünk kell, ha heteroszexuálisok, fehérek és keresztények vagyunk.  Ez lenne a jövő? Ezért mondta jól David Icke:
Önök nem megszüntették a rasszizmust, hanem megfordították.
   Bede Zsolt – Vadhajtasok.huT.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató