2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Kővel dobta ki az olasz lány szemét az indiai bevándorló

Róma: egy illegális bevándorló kővel talált el egy fiatal lányt. Casilino lakosai egyre mérgesebbek, kijelentették, hogy a migránsok miatt a helyzet: "Egyre rosszabb".Alice Tarquini 32 éves, a fővárosban egy erőszakos támadás áldozata lett, támadója kidobta a szemét. Egy illegális bevándorló kövekkel dobálta meg az autóját, és az arcát találta el. A szerencsétlenül járt nő éppen hazament a kocsijával, amikor egy kereszteződésnél megtámadtak - írja az Fdesouche.com.
"Szinte már otthon voltam. Nem tudtam, hogy egy kő csapódott be, az arcom hirtelen tiszta vér lett. A vérzést megelőző fájdalom kínzó volt. Csak arra emlékszem, hogy néhány perccel korábban láttam egy személy sziluettjét a járdán (…), nem értettem, mi történt .
A támadó neve: Balbir Cumar, 42 éves, indiai állampolgárságú. Nincs bejelentett lakóhelye, nincs munkája és nincs tartózkodási engedélye sem. Illegális migráns teljes bűnügyi nyilvántartással. Nem félt a pisztolytól, annyira, hogy amikor megpróbálták letartóztatni, az indiai hirtelen a rendőrök elé vetette magát.
"Minden nap egyre rosszabb lesz"
- mondta egy casilino-i lakos, majd hozzátette:
„A kábítószer-kereskedők és a részegek betolakodtak Róma szomszédságába és más részeibe. Senki sem tesz semmit az ott lakók védelme érdekében... "
 Bede Zsolt – Vadhajtasok.huT.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató