2024. április 27. - Zita
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon19°

Már Londonban is feketékből álló gárdák masíroznak - Videó

Az amerikai őrület már a kontinensünkön van. Ahogy arról már kétszer is beszámoltunk, Amerikában fegyveres milíciák masíroznak, akik a Black Lives Matter mozgalom miatt jöttek létre, magukat FF Force-nak nevezik. A jelenség most elérte a kontinensünket is, Londonban, a Brixton nevű városnegyedben videózták le a csoport demonstrációját. Az eset a Brexit atyját, Nigel Farage-t is sokkolta, meg is osztotta a Twitteren:
„A mai Brixton-i rettenetes jelenetek. Egy katonai stílusú haderő vonul az utcákon. Ez volt az, amit a BLM mozgalom a kezdetektől akart, és úgy osztja meg társadalmunkat, mint még soha. 
     Ezek a magukat anti-rasszista csoportnak nevező brigád -akik mind feketék és fekete egyenruhát öltöttek - úgy menetelt végig a fővárosban, hogy azt kiáltották:
"Bassza meg a rendőrség!"
- írják a Dailymail hasábjain. Ők ezt úgy nevezték, hogy afrikai emancipációs napi felvonulást tartottak. A tüntetők közül többen azt hangoztatták, hogy „nincs igazságosság, nincs béke”, majd azzal vádolták a rendőrséget, hogy rasszista. Sokan megpróbálták blokkolni az utakat, arra kényszerítve a járműveket, hogy álljanak le, illetve forduljanak vissza.A rendőrség megerősítette, hogy 3 embert letartóztattak az esemény után. Fotók: Bede Zsolt – Vadhajtasok.huT.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató