Az idei győztest kedden délelőtt hirdették ki az Országházban. A zsűri 2020-ban Füredi Krisztián, a tápiószecsői Hisztéria cukrászda cukrászmesterének Curositas fantázianévre hallgató tortáját ítélte a legjobbnak.A torta összetevői: fehércsokoládés piskóta, sáfrányos birs zselé, kekszes-fehércsokoládés ropogós réteg, mogyoró ganache, mandula mousse, tejcsokoládés bevonat.
Latinul kíváncsiság, magyarul izgalmas, újszerű, ez a kuriozitás. A torta pontosan ilyen érzéseket kelt. Kevesen tudják, hogy a birsalma az egyetlen olyan gyümölcs, ami nyers állapotban szinte élvezhetetlen. Rafinéria, fantázia, kifinomult érzék és szakmai tudás kell ahhoz, hogy ennek a pompás gyümölcsnek a rejtett ízei előkerüljenek. Ez ebben a tortában tökéletesen sikerült.Forrás: Sokszinuvidek.24.hu A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete idén tizennegyedik alkalommal hirdette meg a „Magyarország Tortája” versenyt az augusztus 20-i nemzeti ünnepünk, államalapító Szent István ünnepe, Magyarország szimbolikus születésnapja köszöntésére. Évről-évre egyre több cukrászda verseng a címért, a nyertes tortát hatalmas érdeklődés kíséri.
Az idei győztest kedden délelőtt hirdették ki az Országházban. A zsűri 2020-ban Füredi Krisztián, a tápiószecsői Hisztéria cukrászda cukrászmesterének Curositas fantázianévre hallgató tortáját ítélte a legjobbnak.A torta összetevői: fehércsokoládés piskóta, sáfrányos birs zselé, kekszes-fehércsokoládés ropogós réteg, mogyoró ganache, mandula mousse, tejcsokoládés bevonat.
Latinul kíváncsiság, magyarul izgalmas, újszerű, ez a kuriozitás. A torta pontosan ilyen érzéseket kelt. Kevesen tudják, hogy a birsalma az egyetlen olyan gyümölcs, ami nyers állapotban szinte élvezhetetlen. Rafinéria, fantázia, kifinomult érzék és szakmai tudás kell ahhoz, hogy ennek a pompás gyümölcsnek a rejtett ízei előkerüljenek. Ez ebben a tortában tökéletesen sikerült.Forrás: Sokszinuvidek.24.hu
Az idei győztest kedden délelőtt hirdették ki az Országházban. A zsűri 2020-ban Füredi Krisztián, a tápiószecsői Hisztéria cukrászda cukrászmesterének Curositas fantázianévre hallgató tortáját ítélte a legjobbnak.A torta összetevői: fehércsokoládés piskóta, sáfrányos birs zselé, kekszes-fehércsokoládés ropogós réteg, mogyoró ganache, mandula mousse, tejcsokoládés bevonat.
Latinul kíváncsiság, magyarul izgalmas, újszerű, ez a kuriozitás. A torta pontosan ilyen érzéseket kelt. Kevesen tudják, hogy a birsalma az egyetlen olyan gyümölcs, ami nyers állapotban szinte élvezhetetlen. Rafinéria, fantázia, kifinomult érzék és szakmai tudás kell ahhoz, hogy ennek a pompás gyümölcsnek a rejtett ízei előkerüljenek. Ez ebben a tortában tökéletesen sikerült.Forrás: Sokszinuvidek.24.hu
Kedves Olvasóink!
A Vadhajtások.hu csak rajtatok múlik.
A legnagyobb támogatás számunkra az, ha direktben keresitek portálunkat, amiért hálásak is vagyunk.
Igyekszünk azoknak is megfelelni, akik a közösségi oldalakon keresik a híreket, ezért elindítottuk a Messenger csatornánkat.
Közvetlenül elküldjük neked a nap legfontosabb cikkeit portálunkról.
Köszönjük ha feliratkoztok!
Nektek egy kattintás, nekünk hatalmas segítség.
A legnagyobb támogatás számunkra az, ha direktben keresitek portálunkat, amiért hálásak is vagyunk.
Igyekszünk azoknak is megfelelni, akik a közösségi oldalakon keresik a híreket, ezért elindítottuk a Messenger csatornánkat.
Közvetlenül elküldjük neked a nap legfontosabb cikkeit portálunkról.
Köszönjük ha feliratkoztok!
Nektek egy kattintás, nekünk hatalmas segítség.
