2024. május 04. - Flórián, Mónika
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Éhségsztrájkol a Balatonért Patocskáné: Bede Zsolt szét trollkodta, vitt neki lángost és sört

Potocskáné Kőrösi Anita Siófokon tiltakozik egy apartmanház építése ellen, mindezt élőben közvetíti. Éhségsztrájkol egyedül!  Erről elsőnek mi számoltunk be, itt olvasható.  Potocskáné Kőrösi Anita, Facebook-videójában jelentette be, hogy éhségsztrájkkal fog tiltakozni egy balatonparti ingatlan építése ellen Siófokon. A Jobbik parlamenti képviselője szerint a meteorológiai obszervatórium mellé tervezett apartmanház befolyásolja a viharjelzés pontosságát.   Da ami ezután következett az az év trollkodása volt.  Megjelent Bede Zsolt, vitt neki lángost és egy 4,5 százalékos sört. Ennyin állhat a Jobbik. A Vadhajtások.hu szerkesztője más irányba vitte a beszélgetést, eleinte a Jobbik néppártosodásáról vitatkoztak a képviselővel. Később Bede kritizálta a párt koronavírus-járvány alatti megnyilatkozásait, az ellenzéki összefogást, és a képviselő mostani akcióját is.
Magamra varratom mindjárt Orbánt"
- dicsérte Bede a miniszterelnököt, mert szerinte kiváló eredményeket ér el.
A képviselő ugyanakkor azt mondta, azzal, hogy Bede beült mellé, sokkal több emberhez el tud jutni, miért is kezdett éhségsztrájkba.
    És valóban így is van, Patocskánét 30 ember nézte élőben, ahogy leült oda Bede Zsolt azonnal 180-ra kúszott a nézők száma. Nálunk 7-800 ember nézte folyamatosan a trollkodást. Aki lemaradt volna, most megtekintheti.         
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató