2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Cannes-t megszállták a speciális egységek, majd kiderült, hogy csak kamu riasztás volt - Videók

A közösségi oldalakon terjedő, lövöldözéses pletyka miatt mentek Cannes-ba a kommandósok. Az RT France információi szerint nem történt lövöldözés.A város polgármestere is megerősítette, hogy szerencsére nem történt incidens, tévesek voltak az információk.
"Az összegyűjtött információk alapján és a rendőrség szerint Cannes-ban nem volt lövöldözés. Egy kollektív őrület alakult ki, miután valaki "lövöldözéssel kapcsolatban" riogatott, hasonlóan a két évvel ezelőtti támadás alkalmával. A kétségek feloldásán dolgozunk jelenleg."
- írta a Twitteren a polgármester. En savoir plus sur RT France : https://francais.rt.com/france/77756-mouvement-panique-cannes-apres-coups-de-feu-non-confirmesMint ismert két évvel ezelőtt Cannes-ban történt egy terrortámadás, ezért a lakókat érzékenyen érinti a téma.  Cannes városának Twitter fiókján is biztosították az embereket, hogy a helyzet "ellenőrzés alatt áll", és hogy nem voltak lövések. Korábban számos, a közösségi médiában elküldött üzenet és videó okozta a zavaros helyzetet a francia városban.A bejelentés után a speciális egységek megszállták a belvárost:Bede Zsolt – Vadhajtasok.huT.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató