2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Trumpnak a szava is elakadt: így ünnepelte a tömeg az elnököt - Videó

A Michigan állambeli Freeland repülőtéren tartott nagygyűlésen mondott beszédet támogatói előtt Donald Trump helyi idő szerint csütörtökön. Az amerikai elnök beszédét azonban váratlanul félbeszakította az őt éltető tömeg hangos éljenzése; amikor Trump a Black Lives Matter mozgalomnak az elmúlt heteket meghatározó erőszakos tüntetéseiről, illetve a rendőröket ért támadások mihamarabbi megoldásáról beszélt, a tömeg ugyanis azt kezdte kántálni:
Szeretünk!
A Fox News konzervatív hírcsatorna a tudósításában megjegyzi:
Noha Donald Trump általában tartózkodik az érzelmek kimutatásától, ez alkalommal önkéntelenül egy lépéssel eltávolodott a pulpitustól, láthatóan azért, hogy a megható pillanatban összeszedje magát.
Ezt követően az elnök elnagyolt mozdulatokkal fejezte ki meghatottságát a tömegnek, jelezve, hogy a könnyeit törölgeti, majd pedig azt mondta:
„Ne mondjátok ezt… Mindjárt sírni kezdek, és az nem tenne jót az imázsomnak. Nem akartok engem sírni látni.”
A Fox News egyébként megjegyzi: hasonlóan éljenző tömeg fogadta az elnököt nemrég egy észak-karolinai kampányrendezvényen is. Az amerikai elnök a Twitter-mikroblogon is köszönetet mondott az őt ünneplő tömegnek.  Forrás: Magyar Nemzet
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató