2024. május 17. - Paszkál
EUR : 386.16
USD : 355.15
Időjárás ikon15°10°

Az MSZP politikusának már nem is fontos a pártpolitika, csak az ellenzéki összefogás érdekli

Az MSZP országgyűlési képviselője az ATV Start című műsorában kommentálta Bajnai Gordon és a Momentum lehetséges kapcsolatát, és értékelte a Fidesz mohácsi győzelmét is.

Fekete-Győr András egy interjúban említette meg, hogy szokott a volt miniszterelnökkel, Bajnai Gordonnal egyeztetni. Erre később Bajnai is reagált, miszerint ez igaz, beszéltek néhányszor, de az viszont már nem, hogy visszatérne a pártpolitikához. Molnár Zsolt a témáról annyit mondott, hogy nem a nyilvánosság előtt kell ezeket a “csatákat” megvívni, hogy ki kit segít a háttérben.
Leszögezte, hogy az ellenzéki összefogás a lényeg, és nem a pártpolitika.
A szocialista politikus szerint neveket bedobni olyan, mint a fociszezon előtt, az átigazolási időszakban belengetni a nagy játékosat, akik aztán nem mindig jönnek be.A mohácsi Fidesz-győzelemről Molnár Zsolt megköszönte az ellenzékiek támogatását, és azt értékelte, hogy a jelöltjük több mint negyven százalékot kapott, és két egyéni választókerületet szereztek. Ettől függetlenül el kell ismerni a Fidesz győzelmét, de Molnár az előbbi eredményeket kifejezetten biztatónak találja, hiszen ahogy fogalmazott, Mohács a Fidesz Angyalföldje.Forrás: ATV
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató