2021. szeptember 19. - Vilhelmina
EUR : 351.42
USD : 298.4
Időjárás ikon21°11°

Lassan fordul a kocka: Trump több helyen átvette a vezetést, biztos abban, hogy győz

Több államban is sikerült átvennie a vezetést Donald Trumpnak a szavazatok újra számlálását követően. Az elnök néhány órával ezelőtt magabiztos üzenetet tett közzé Twitter oldalán, melyben azt írta:  “győzni fogunk”. A republikánusok szerint választási csalás történt és valójában nem Joe Biden, hanem Donald Trump nyert, erre vonatkozóan pedig számos bizonyítékot is felmutattak már az elmúlt napokban. Eközben a demokrata elnökjelölt és félig-meddig megválasztott elnök szabályos körutazásba kezdett, végighaknizza a hozzá közel álló sajtótermékeket, amelyeknek hosszas PR-interjúkat és nem hagyja ki a lehetőséget, hogy Trumpot szidja, szerinte ugyanis Donald Trump “nem tud veszíteni.Trump valószínűleg számított arra, hogy megpróbálják manipulálni a választási eredményeket, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy jelentős bizonyítékokat gyűjtöttek be néhány óra leforgása alatt arról, milyen visszaélések történhettek a szavazókörökben. A voksok újra számlálása Trumpnak kedvezett, Alabama, Arizona, Pennsylvania, Colorado, Texas, Wisconsin, Tennessee, Washington, Virginia, Delaware, Illinois, Kentucky és végül Georgia államban.
A VÁLASZTÁSI CSALÁSOK FELDERÍTÉSÉVEL FOGLALKOZÓ TRUMP-CSAPAT HÉTFŐN A LEGFELSŐBB BÍRÓSÁGHOZ FORDULT, ÉS EGY 105 OLDALAS DOKUMENTUMBAN NEM CSUPÁN AZ ÚGYNEVEZETT SZELLEMSZAVAZÓKRA, HANEM MÁS VISSZÁSSÁGOKRA IS FELHÍVTÁK A FIGYELMET. EGYES SAJTÓÉRTESÜLÉSEK SZERINT KÖRÜLBELÜL 1,8 MILLIÓ „SZELLEMSZAVAZÓ” ADTA LE VOKSÁT 29 ÁLLAMBAN.  Közben Trump arról tett közzé bejegyzést, hogy “senki sem akarja bejelenteni, hogy Pennsylvania és Michigan nem engedte, hogy az ő szavazatfelügyelőik is részt vegyenek a voksok megszámolásán. Véleménye szerint ez több százezer szavazatot is jelenthet, amit “nem szabad hagyni”. Mindenképpen pikáns, hogy Trump posztjait a Facebook vagy “fakenews”-nak titulálja vagy pedig odabiggyeszti, hogy amúgy Biden nyert. Még akkor is, ha esetleg mégsem.
  Trump egyébként arról is ír, hogy a közvéleményi kutatási adatokat is meghamisíthatták, csakúgy, mint a választási eredményeket, mindehhez pedig a mainstream média is csatlakozott. Az amerikai elnök helyi idő szerint csütörtök reggeli Tweetje szerint már több mint 73 millió kapott szavazatnál áll. Ez már csak azért is érdekes, mert a “hivatalos” adatok szerint Donald Trumpra alig több mint 72 millióan szavaztak. Ez azt jelenti, hogy már legalább egymillió szavazatot találtak az újra számlálás során, ami hiába beszélünk a világ egyik legnépesebb államáról, rengeteg.      Forrás: Pestisrácok.hu  
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató