A lengyelek betilthatják a Pride-okat

A hagyományos családmodellt védő javaslatot nyújtottak be a lengyel törvényhozás alsóháza, a Szejm elé. Amennyiben a képviselők megszavazzák, úgy Lengyelország betiltja a pride felvonulásokat (Egyenlőség Meneteket) és minden közösségi rendezvényt, amely a nem-heteroszexuális orientációkat, valamint nemi identitásokat, az azonos neműek házasságát, élettársi kapcsolatát, vagy az azonos nemű párok örökbefogadását “reklámozza”.

Az Élet és Család Alapítvány több mint 200 ezer aláírást gyűjtött össze, hogy a parlament elé kerüljön a javaslat. A katolikus egyház kiállt a kezdeményezés mellett, segítségével több száz templomban lehetett támogatni a családvédelmi indítványt.

Szczecin érseke, Andrzej Dzięga papjainak írt levélben szorgalmazta az aláírásgyűjtést. Mint fogalmazott,

a törvény célja, hogy védjen az LMBT-propagandával, a genderideológiával és minden olyan gyakorlattal szemben, amely természetellenesEgyben megnyilvánulása az anyaföld, a szellemi és hazafias értékek, valamint az erkölcsi rend fenntartása iránt érzett tiszteletünknek.

Forrás: Independent nyomán Hunhír

 

Check Also

Jobbikosok! Köpjetek föl, és álljatok alá!

2018-ban a Vadhajtások portálunk miattuk jött létre.   2020-ban Karácsonykor bejelentik, hogy Gyurcsánnyal közösen indulnak, …