2024. május 08. - Mihály
EUR : 389.06
USD : 361.45
Időjárás ikon17°14°

Donáth okoskodik: a Fidesz magát sem tudja megvédeni, nemhogy Magyarországot

Annának az erőszakoló apukáját sem sikerült eddig megvédeni...A kommunista család s(z)arja, a notórius hazudozó a Szájer-ügyre reagált. Érdekes, hogy ezek az alakok a legnagyobb moralizálók. Éppen az ő apja volt az, aki nemi erőszak elkövetésével vádolnak.

A Momentum EP-képviselője szerint a „Fidesz által uralt titkosszolgálatoknak meg kellett volna akadályozniuk”, hogy az egyik legbefolyásosabb európai parlamenti képviselőjük belebukjon egy ilyen botrányba. Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében hozzáteszi, hogy nem az eltusolásra utal, hanem arra, hogy „képesnek kell lenniük felmérni a zsarolhatóságát Magyarország egyik legbefolyásosabb képviselőjének és erről informálni a döntéshozókat. Hiszen egy külföldi titkosszolgálat által zsarolható politikus veszélyt jelent hazánkra.”

Azt írja, „most azzal bukott le a Fidesz, hogy nem csak Magyarország, de még a saját pártérdekeit sem képes megvédeni külföldön.” Hozzáteszi, a Szájer-ügy azt mutatja, „hogy elvesztették a kontrollt nem csak az ország, de saját védelmük felett is.”
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató