2024. április 17. - Rudolf
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

A Felvidékre is betolakodott a gyermekeinket megrontó had

Javában tart a karácsonyi készülődés, sürgünk-forgunk, családtagjaink minden egyes mondatát és szemrebbenését figyeljük, hátha valamely termék felkelti figyelmüket, ami esetlegesen ízlésesen hatna majd ajándékként az ünnepi fa alatt.Bevallom, ezen már túl vagyok, ugyanis még egy esős októberi napon kipipáltam az utolsó ajándékot is a listámon. Ámde, ahogy mondva volt, ember tervez, Isten végez (ajánlom Szegő Péter és kedves felesége figyelmébe eme bölcs és mélyreható mondást..). Kisfiam imád „olvasni” illetve felolvastatni, s kifogytam a mesekönyvekből. Mivel őkegyelme jól memorizálja a már „tövig lerágott” meséket, s majd minden egyes könyvet a „nem jó” és „másikat” kifejezéssel illetett, nem volt mit tenni, nosza, irány a könyvesbolt, találjunk írt gondunkra-bajunkra.Felpattintottam a laptopomat s indult a vadászat! Az egyik, ha nem a legismertebb felvidéki könyvesbolt online felületére tévedtem, ahol is rátaláltam a messzi brüsszeli földön is híres „Meseország mindenkié“ című, LGBTIQ+ (elnézést ha rosszul betűztem!) ideológiát képviselő és terjesztő könyvre(?). Az adott kötet alatt a leírásban szerepel egy mondat, miszerint a benne foglalt történetek azokat is megszólítják, akik nehezen találják helyüket eme „beteg” világban, s ha elérkezünk egy bizonyos pontig, a kapu mindannyiunk előtt tárva-nyitva. Csak be ne rohanjanak rajta a bevándorlók az ég szerelmére!… Kedves felvidéki, jóérzésű polgártársaim!

Hozzánk is betolakodott a gyermekeinket a jogvédelem álarca mögé bújva megrontani igyekvő életellenes had!

Csilli-villi cuki kis meséikkel begyűrűznek az óvodákba, iskolákba és a háztartásokba! A királylány transznemű, a királyfi „gay” (meleg a lábvíz és a radiátor szokott lenni) és még sorolhatnám, de inkább nem fogom! „Minden folyik, mindig minden ugyanaz és mégis más” – mondta Hérakleitosz. Jelen pillanatban így módosítanám az előző mondatot: „Minden folyik, mindig minden ugyanaz és mégis más, de a természettel összhangban!”

A könyvbe foglalt ideológia minden, csak nem természetes. Felmerül  bennem a kérdés, hogy ha a királylány transznemű (fütyije van a menyasszonynak, vigye kinek kell…) s a királyfi gay, ki lesz majd a trónörökös?

Költői kérdés. Ebben a szép új világban, ahol a keresztény érték lassan már bűn, ahol a legnagyobb internetes kereső már nem karácsonyi, hanem téli ünnepeket mutat, ahol a nem normális a morális, már sok minden nem maradt, amit ne kezdtek volna ki. És most a gyermekeink, unokáink – a jövőnk kerültek sorra.

EL A KEZEKKEL A GYERMEKEINKTŐL, MERT A TŰZZEL JÁTSZOTOK!!!

Eme sorok leírása után pedig meghittebbé teszem az ünnepiesen díszített szobát, s varázsolok egy kis meleget a kandallóba. A gyújtós és a fa adott! Gyermekeink és keresztény jövőnk mindenek előtt, a Jóisten mindannyiunk fölött! Kívánok minden kedves olvasónak áldott, békés, boldog karácsonyt a Reviczky Társulás és a magam nevében is!Forrás:  Felvidek.ma
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató